Hogyan dobhatnám fel a szülinapi összejövetelemet, hogy ne legyen "dedós"? és ennyi ital elég lesz ugye?
szombaton leszek 18éves lány vagyok:)
és akkor tartok este-éjjel egy csaj bulit itt nálam, átjön 4osztálytársnőm, akikkel nagyon jó barátok vagyunk:)
És szeretném hogy jó legyen a hangulat és emlékezetes legyen.
Szeretnénk kicsit becsípni, ezért vettem 2üveg bort, kólát, 1 üveg Sangriát, meg narancslikőrt és pezsgőt:)
A bor nem biztos, hogy elég lesz, ha kólával keveritek. Persze ez attól is függ, hogy mennyire szoktatok ilyeneket inni. :) Inkább kicsivel több pia legyen, mint kevesebb (ez nem jelenti azt, hogy az összeset egyszerre kell meginni - el lehet rakni...). Alkoholmenteset is vegyél, esetleg összedobhattok egy koktélt is.
Rágcsa mindenképpen legyen édes-sós vegyesen. Ropi, sósperec, minicukor, gumicukor, esetleg jégkrém ilyenek. :) Unókártya, Ki nevet a végén? és az ehhez hasonló játékok mindig jók, higgy nekem. :)
Fényképezőgép mindenképpen legyen!
Boldog szülinapot előre is:) Majd írd meg milyen volt!!
Bár én is átélhetném még egyszer a 18. szülinapomat...
19/l
A jó hangulatnak nem a piától kéne jönnie, hanem a társaságtól.
Szerintem elég lesz.
köszi mindenkinek:)
Dee lesz kaja, pizza meg süti meg ilyenek:)) meg vettem chipset.
jA fényképezni fogunk:DDD
Hát srácok aki szeretne JÖNNI AZT SZERETETTEL VÁROM:P
Úgyis kell 1 chippendale fiú:DxD
nem vagyunk:) vagyis csak az egyik csaj...de ő biszex:S
Különdben meg ÉN VAGYOK AZ ÜNNEPELT:D
és én nemvagyok kövér, 168cm magas vagyok és kb 56kg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!