Ha kb 35-40 éves korotokig nem találnátok megfelelő partnert, vállalnátok egyedül gyereket? Nőként.
Nem, ez a titokban teherbeesés csak mert nekem vágyaim vannak a világ legundorítóbb és legmocskosabb dolga. Ha valaki nevelőszülő szeretne lenni az más téma, örökbe meg nem adnak egyedülállónak.
Sokaknak fogalma sincs arról,hogy a gyereknek mennyire szüksége van mindkét szülőjére. Iszonyúan meglátszik az elvált szülők gyerekein, hogy csonka családban nőttek, de ezt főleg olyan látja, aki még tudja mi a normális.
Úgyhogy köszönöm szépen, én sem hazudozó, sem önző nem vagyok, a gyerek két ember szerelméből jön létre, nem a vágyaimból és kapuzárási pánikomból.
én 27 vagyok, de egyelőre én sem akarok, szeretnék elotte utazni, mert kisgyerekkel nem ugyanolyan, mmint kettesben romantikázni.
Továbbá alkalmatlannak találom magam a gyereknevelésre, még magam is gyerek vagyok, a párom teljesen ugy törödik velem mint egy gyerekkel, mert reggel ugy indulok meloba, hogy a páromnak kell még a mobilomat is beletenni a táskámba mert rohadtul szétszort vagyok.
"és mégis hogy? felcsináltatod magad az első jöttmenttel? az apa szerinted nem fogja észrevenni, hogy terhes vagy, vagy vállalod a kockázatot és minden este mással szexelsz?"
Ez sima ügy. Azt mondja a nő h terhes, de nem tőle. Szerintem a pasikat ez nagyon nem érdekli. Figyu, még olyan pasikat sem érdekli, aki tudja h ez a gyerek az övé, mégis elhagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!