Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kb 35-40 éves korotokig...

Ha kb 35-40 éves korotokig nem találnátok megfelelő partnert, vállalnátok egyedül gyereket? Nőként.

Figyelt kérdés
Ha anyagilag megtehetnétek, lenne saját lakásotok, nincs hiteletek, "csak" a létfenntartásra lenne gondotok, tehát anyagilag nem lenne semmi probléma.
2011. febr. 17. 14:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
23%

Nem, ez a titokban teherbeesés csak mert nekem vágyaim vannak a világ legundorítóbb és legmocskosabb dolga. Ha valaki nevelőszülő szeretne lenni az más téma, örökbe meg nem adnak egyedülállónak.

Sokaknak fogalma sincs arról,hogy a gyereknek mennyire szüksége van mindkét szülőjére. Iszonyúan meglátszik az elvált szülők gyerekein, hogy csonka családban nőttek, de ezt főleg olyan látja, aki még tudja mi a normális.

Úgyhogy köszönöm szépen, én sem hazudozó, sem önző nem vagyok, a gyerek két ember szerelméből jön létre, nem a vágyaimból és kapuzárási pánikomból.

2011. febr. 17. 16:14
 32/35 anonim ***** válasza:
74%

én 27 vagyok, de egyelőre én sem akarok, szeretnék elotte utazni, mert kisgyerekkel nem ugyanolyan, mmint kettesben romantikázni.

Továbbá alkalmatlannak találom magam a gyereknevelésre, még magam is gyerek vagyok, a párom teljesen ugy törödik velem mint egy gyerekkel, mert reggel ugy indulok meloba, hogy a páromnak kell még a mobilomat is beletenni a táskámba mert rohadtul szétszort vagyok.

2011. febr. 17. 16:15
 33/35 anonim ***** válasza:
és mégis hogy? felcsináltatod magad az első jöttmenttel? az apa szerinted nem fogja észrevenni, hogy terhes vagy, vagy vállalod a kockázatot és minden este mással szexelsz?
2011. febr. 17. 17:56
 34/35 anonim ***** válasza:
85%

"és mégis hogy? felcsináltatod magad az első jöttmenttel? az apa szerinted nem fogja észrevenni, hogy terhes vagy, vagy vállalod a kockázatot és minden este mással szexelsz?"

Ez sima ügy. Azt mondja a nő h terhes, de nem tőle. Szerintem a pasikat ez nagyon nem érdekli. Figyu, még olyan pasikat sem érdekli, aki tudja h ez a gyerek az övé, mégis elhagyja.

2011. febr. 17. 18:48
 35/35 anonim ***** válasza:
Azért gondold át, lenne -e segítséged! Apa nélkül nagyon nehéz, főleg az első pár hónap! Bár van, akinek nem, de szerintem a szülés semmiség az utána következő 5-6 hónaphoz képest :S. Ha van unokára vágyó nagymama is a közelben, akkor miért ne, attól, hogy párja nincs vkinek,1 gyereket még vállalhat, ha úgy érzi, jó anyja lenne.
2011. febr. 18. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!