Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kb 35-40 éves korotokig...

Ha kb 35-40 éves korotokig nem találnátok megfelelő partnert, vállalnátok egyedül gyereket? Nőként.

Figyelt kérdés
Ha anyagilag megtehetnétek, lenne saját lakásotok, nincs hiteletek, "csak" a létfenntartásra lenne gondotok, tehát anyagilag nem lenne semmi probléma.
2011. febr. 17. 14:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Jobb agyereknek két szülőval. És ha az anya meghal, beteg, munkanélküli? pl. ? jOBB, HA VAN APJA. dE HA NINCS - NINCS. úGY IS FEL LEHET NEVELNMI.
2011. febr. 17. 14:34
 12/35 anonim ***** válasza:
12%

A gyereknek ez vajon mennyire lenne jó? Erre is gondoltál, vagy csak magadra?

Az, hogy nem találtál megfelelő partnert, sokféleképpen összejöhetett. Mások találnak. Te miért nem? Maximalista vagy? Vagy nem is kerested eleget? Esetleg rossz helyen kerested? Beelőzött a karrier? Más oka van?

Ezek mind olyan kérdések, amit előbb feltennék magamnak, ha ilyen helyzetben lennék. (Talán ezért is nem vagyok ilyen helyzetben.) Ha pedig már mindezeket a kérdéseket feltetted, csak nem osztottad meg velünk a választ, akkor felmerül az is bennem, hogy milyen a viszonyod a családhoz? Félsz-e a férfiaktól? Miért nem akarsz teljes családot? Mert aki igazán akar, annak van is.

2011. febr. 17. 14:36
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egy férfi már nem fér bele az életembe én nem változnék meg miatta, ő sem miattam, én már megszoktam saját kis életem ez pont elég nekem!Anyaság érzése?Köszi megvan, mert a húgomat is nekem kell/kellett felnevelnem, tehát pont elég anyai érzés van bennem azt hiszem.Vannak ilyen nők és olyanok is, ezt el kell fogadni, én a mellett állok ki, hogy nem kell az életembe férfi, rengeteg gyermek van az országba, akik szeretet nélkül/ család nélkül nőnek fel, tehát anyai érzés lenne számomra ai is, ha örökbe fogadnék egy gyermeket.De szülni sosem fogok, mert nem akarom átérezni azt az érzést.Ez az én elvem, és ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem attól a gyerekeket!
2011. febr. 17. 14:42
 14/35 anonim ***** válasza:
53%

alap! nem egy olyan nőt ismerek, aki megtette ezt, és tök jó arcok azok a ma már felnőttek, akik apa nélkül nőttek fel.

én is apa nélkül nőttem fel, meg egy csomó más barátom és barátnőm, mégsem lettünk emiatt defektesek.

szerintem gyereket vállalni és nevelni fontos dolog, akár apával, akár anélkül.

2011. febr. 17. 14:49
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne találnál? Minden zsák megtalálja a foltját.
2011. febr. 17. 14:51
 16/35 anonim ***** válasza:
Nem sok talalja/talalta meg az igazit, megfelelot. Lasd valas statisztikat. Nem feltetlenul kell orokbefogadni, anyaberles, stb. Egyyszeruen kivalaszt egy ferfit, terhes lesz, es az o gondja a tobbi.
2011. febr. 17. 14:59
 17/35 anonim ***** válasza:
Egyedülállónak nem adnak örökbe gyereket. Pároknak is csak 40 éves korig.
2011. febr. 17. 15:03
 18/35 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem adnak örökbe gyereket egyedülállónak, de nevelőszülő lehetek, már utána jártam!
2011. febr. 17. 15:08
 19/35 anonim ***** válasza:

Igen, nevelőszülő lehetsz.

Aki nem akar szülni, az miért nem?

2011. febr. 17. 15:09
 20/35 anonim ***** válasza:
83%

én már most 26 évesen tudom, hogy nem akarok gyereket szülni. A szülés gondolatától is rosszul vagyok, meg a mai pasik hozzáállása a párkapcsolatokhoz, házassághoz inkább elrémiszt!

Többi ok: nincs lakásom, nincs munkahelyem. szerintetek ha nem rendelkezem gazdag szülőkkel, mennyi esélyem van lakást venni? Kb. 10-14 évig gyűjtögethetnék... még ha egyedül is maradnék, akkor sem tudnék annyi zsetont összeszedni, hogy csak úgy szülni menjek! Miből élnék addig? GYES-ből???? Ti vicceltek?

Amúgy meg a mai huszonéves nőknek alig van állásuk, mindenki arra megy h biztos férjhez megy...stb. és nem veszik fel a nőket. A pasik jól keresnek, de rájuk nem lehet számítani, mert csak bekattannak és otthagyják a terhes feleségüket simán ...sőt, még tartásdíjat sem fizetnek. A másik meg ha kanos a pö*csük, képesek megcsalni egy várandós nőt is. Tudom, h vannak normális pasik, de nem olyan nagy arányban mint a linkek, alkalmatlanok. Ez van.

Igazából egy nő nem teheti meg hogy szüljön, mivel ahhoz meg kell h szűnjön a munkaviszonya és szülés után miből él?

Ja és semmi köze a feminizmusnak ahhoz, hogy egy nő nem talál megfelelő partnert vagy nem akar egyedül szülni.

Azért ehhez minimum egy szülői támogatás kell, anélkül nem megy.

Ha tök gazdag nő lennék, lehet hogy bevállalnék egy kislányt, vagy szülnék, de sajnos a nők általában szegények és nem gazdagok.

2011. febr. 17. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!