Ha kb 35-40 éves korotokig nem találnátok megfelelő partnert, vállalnátok egyedül gyereket? Nőként.
Ha nem csak a magányod ellen kell a gyerek akkor ugyanolyan jó lehet az élete a gyereknek mint ha apja is lenne . És az tuti , hogy élete lenne mint állami gondozásban .
De ha csak arra kéne a gyerek , hogy ne magányosan töltsd az életed második felét , akkor sokkal jobb erre a célra egy társ .
Én is sokáig úgy gondoltam (bár férfiként) hogy sokkal jobb egyedül , vagy "egyik kapcsolatból a másikba" módi , de mióta rátaláltam a mostani párom nem is értem hogy hogy gondolkozhattam ilyen "hülyén" ...
Szóval inkább keresgélj hátha megtaláltod az igazit , ha meg nem , akkor még mindig ott lehet az örökbefogadás B tervként .
24/f
15:13 te hol élsz?
Ha van normális munkád, kapsz GYED-et és nem GYES-t, ez az egyik. Ha ez lejár, a munkaviszonyod ugyanúgy folytatódik az előző munkahelyeden. Ezzel érdemes tisztában lenni. De amúgy én sem szülnék magamnak. De én férjnél vagyok, ez más helyzet.
Meg mi az, hogy a nők szegényebbek?
Az meg, hogy ki milyen férfihoz megy hozzá, önmagát minősíti.
Sokaknál én önzést látok ebben. Mert nem akarnak szülni, mi lesz a karierrel, meg az alakjukkal, meg juúúúj az fáj...meg ki kell élvezni az életet....
Aztán csak kellene valaki öregségükre.....
Köszönöm a válaszotokat!:)
Bár én máshogy érzek, de el tudom fogadni és maximálisan tiszteletben tartom, ha valaki másként vélekedik.
Az lenne hiba ha negatív érzésekkel szülne valaki gyereket mégis.
Bocsi rosszul írtam, nem lehet gyerekem, csak ha előtte megműtenek, amit megint csak nem akarok!
Nem akarok gyereket, mert nincs karrierem, hova is szüljek?
És igen, lehet önző vagyok, de ha mindenkinek akkora fájdalom küszöbe lenne, mint nekem, lehet nem szülne senki, mikor minden harmadik napon, nem beszélve tüszőrepedéskor, ami gyógyszer által van csak, akkor a fájdalmam van, mintha állítom szültem volna!Nem kívánom senkinek, ja és az alakom nem érdekel, nem igazán vagyok nádszál vékony, eddig nem kellettem senkinek, ezután se kelljek, megvagyok nélkülük és már annyi idő eltelt, hogy nem is bírnám elviselni más gondjait-bajait
Amúgy anyukám mindig azt mondja, a szülés és a csecsemőkor nehézségei eltörpülnek ahhoz később, ami ezután jön.....
Érdekes, mindenki máshogy vélekedik. természetesen ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!