Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élnél Monacóban a családoddal?...

Élnél Monacóban a családoddal? Bunkók kíméljenek légyszi!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de bízom az értelmes válaszokban.

Mondjuk, ha az ottani felső osztály alsóbb részébe tartoznátok, akkor.

Barátnőmék mindenféle félelem nélkül átköltöztek Svájcból, a férjének igen jól menő cége van, az éhezés valószínűleg még a dédunokájukat sem fogja veszélyeztetni.

Mindent összevetve, én azt mondtam neki, hogy lehet, hogy nem költöztem volna. Ebben van egy kis irigység, ezt elismerem, de abba is belegondoltam, hogy rengeteg szép nő, jóképű férfi veszélyezteti a kapcsolatukat, illetve majd ha a gyerekeik felnőnek, könnyen az éjszakai élet rabjai lehetnek.

Ti hogyan vélekedtek erről? Élnétek ott?

A bunkó, alpári stílusú válaszokat lepontozom, a többit mindentől függetlenül felfele!

2011. febr. 16. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, hogy jártál-e ott,

mert azt gondoltam a kérdésed alapján, hogy még nem.

A világ egyik legbiztonságosabb helye.

Minden bekamerázva.

Az éjszakai élet kulturált.

A bűnözés ismeretlen.

Szupergazdag mindenki.

Az meg, hogy jól néznek ki az emberek,

miért gond neked?

(Az jobb lenne, ha ronda emberrel csalják meg egymást esetleg?)

2011. febr. 17. 17:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Úgy látom sikeresen félreértettél.

Csak a jó kedvem miatt nem kapsz lefele kezet (:

2011. febr. 18. 08:24
 13/14 anonim ***** válasza:
ha a barátnőd kapcsolata jó a párjával akkor a pénz az éjszakai élet meg az ilyesmik nem állnak a boldogság utjába,szerintem
2011. febr. 27. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Monaco nagyon gyönyörű és igen,élnék ott.Sajnos csak 1 estét voltam,mint turista,de szerintem az egyik leggyönyörűbb hely a világon.Érdekes,a fényképekről és videokról annyira nem jön le mennyire szép.Amúgy ne haragudj,nem kötekedni akarok,de elég hülyeség,amit írtál.Egy jól menő kapcsolatot nem veszélyeztet 3.fél,pláne nem csupán külsőségekkel.Aki ennyire nem bízik meg a partnerébe az költözzön vele lakatlan szigetre,a gyerekeket meg mindenhol veszélyezteti az,amit mondtál,sőt,mivel éjszaka voltam ott,nekem elég biztonságosnak tűnt és lehet,hogy az is,mint sok más város.Persze ott is biztos megvannak azok a bizonyos helyek,mint bárhol máshol.

üdv.

2011. márc. 28. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!