Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelkem halott ha nélküle...

Lelkem halott ha nélküle élek, de a pénz nagy úr. Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

Fél éve munkanélküli vagyok (kelet M.ország, ne írjátok, hogy valami biztos van), már szinte csak a napi kenyérre jut a férjem keresetéből, vegetálunk.

Egyszer már kimentem Németországba dolgozni, de 2 hónap után hazajöttem, mert úgy gondoltam, rövid az élet és ezt a rettentő szenvedést amit egymás hiánya okoz, semmilyen vagyon nem pótolhatja.

Viszont most még sokkal rosszabb anyagi helyzetben vagyunk, lenne is lehetőségem kimenni dolgozni, de tudom, újfent csak lelki halottként léteznénk egymás nélkül míg kint vagyok.

Viszont így csak élünk napról-napra és reménykedem, hogy egyszer csak felvesznek akár gyárba összeszerelőnek.

Tanácstalan vagyok.

Megér ennyi kínt a pénz?

2011. febr. 14. 23:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, lustaság ellen nincs orvosság, ha a férjed nem hajlandó változtatni a hozzáállásán, megmondom, mi lesz: elvegetálsz még 10 évet, nem lesz gyereked, és rájössz, hogy a férjed nem ért meg ekkora áldozatot, hiszen ő sem tett érted semmit.

A lehetőségeid:

- kimész egyedül, és most kezdesz új életet a férjed nélkül, 10 évvel korábban, mint ahogy elmúlna a szerelem - de ezt nem fogod tenni, hiszen szereted

- kimentek ketten, eltartod - de tanulni nem fog, és előbb utóbb eleged lesz abból, hogy rajtad élősködik - szétmentek

- kimentek ketten, nem tartod el, mosogatni nyelvtudás nélkül is lehet - igaz, keveset fog keresni, de nem rajtad élősködik, és lesz elég motivációja, hogy ha megtanulja a nyelvet, talál jobb munkát - ez az egyik legjobb verzió

- elköltöztök Magyarországon belül olyan helyre, ahol mindkettőtöknek terem babér - ez a második legjobb verzió

2011. febr. 15. 14:24
 22/22 anonim ***** válasza:
Most akkor együtt fogtok éhen halni?Mert ő lusta,tanulni nem akar.De te ne menjél ki,mert egyedül marad.Akkor menjen kilincselni meló után,amiből meglehet élni.OK?
2011. febr. 16. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!