Egyre rosszabb a kapcsolatom az anyámmal. Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem bízik bennem és sem ő benne (mert már hazudott pár dologról). Megvádol minden ok nélkül: lopok, drogozok, alkoholista vagyok. A mániája az, hogy kábítószerezek, mert tágak a pupilláim. Pedig az azért van, mert sokat vagyok sötétségben és kontaktlencsét gyakran viselek (annak a folyadék van ilyen hatása), de ezt nem hiszi el csak azért, mert egyszer kipróbáltam a füvet. Le akarja vágni a hajam, mert szerinte igénytelen holott gyakran mosom, rendezem és összefogom. Erről már írtam kérdést itt.
21/f
nem értem, ha valaki füvezik vagy drogozik, a tág pupillán kívül más jele is van, pl. bezsongott állapotban van, vagy folyton röhögcsél stb. Ha ilyet pluszban nem lát rajtad, miért vizsgálgatja a szemedet?
amúgy anyud lehet, klimaxol, azért ennyire kibírhatatlan. Én megértelek, mert tudom, hogy nehéz egy szekáns ember mellett, pláne, ha azt anyunak hívják.
Anyudnak kéne segítség, nem lehet valami kiegyensúlyozott lelkileg...
Kedves utolsó válaszoló!
Most azt tapasztaltam nála, hogy egyik nap egy agresszív vadb@rom, másnap pedig tök aranyos, kedves anya. Valami nem stimmel nála. Ezt mát nem értem. Ez valami mentális betegség lehet?
Azt hazudja, hogy a drogteszt kimutatott valamit. Hétfőn pedig újabb tesztet akar csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!