Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párotodtól...

Mit szólnál, ha a párotodtól digitális képkeretet kapnál születésnapodra? (lent)

Figyelt kérdés

Ő 22 éves lesz, én 17 vagyok. Bár még csak 1 hónapja vagyunk együtt, már lassan fél éve tart a kölcsönös szerelem, csak külső okok miatt nem lehettünk együtt:(

Eddig nagyon jó a kapcsolatunk, még sosem veszekedtünk, és lassan együtt is alhatunk végre:)

Arra gondoltam, hogy szülinapjára egy digitális képkeretet veszek, és úgy adom át, hogy én már töltök rá néhány közös képet, és néhány extrább képet magamról. Ő alapból is szereti az elektronikai dolgokat.

Pénzem van rá, mert spóroltam.

Azért gondoltam egy ilyen "cuccra", mert valószínűleg rövid időn belül el kell költöznie 250 km-re tőlem, és csak hétvégente tudnánk találkozni, és így csak egy kis tárgyat kéne magával vinnie, és mégis sok képet nézegethet, akár az éjjeliszekrényén lefekvés előtt:)

Ti mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 14. 21:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Könyörgöm a Valentín-gömböt neee!:) Szerintem ha meg tudod magadnak engedni akkor nagyon jó ajándék a digitális képkeret!:)

L/19

2011. febr. 14. 21:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ez a valentin-gömb.. :DDDDD Áááá :D

Bár nekem a képkeretes se tetszik, én sose adnék olyan ajándékot, amivel mindig kötelező lenne engem látnia.. Ha szeret gondol rám, de miért kötelező folyamatosan látnia?

16/L

2011. febr. 15. 06:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyn klasszikus képkeret, egy közös képpel, sokkal jobban tetszik. A digitális túl mű, és drága is.
2011. febr. 15. 07:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 22/L
2011. febr. 15. 07:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább egy sima (de szép) képkeretre gondolok, nem digitálisra. 20F
2011. febr. 15. 08:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó ötlet a képkeret. Modern is, szamélyre szóló ajándék, ki helyen is elfér meg minden. Tök jó! Én örülnék neki.
2011. febr. 15. 14:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál,

hogy az "extra" fotóidat,

mások is láthatják majd!!!

2011. febr. 15. 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha te nem sajnálod rá a pénzt, és van miből, akkor add neki azt. Nem egy rossz ajándék, én örülnék neki, főleg ha a barátnőm képei lennének rátöltve.

Csak majd mondd meg neki, hogy vigyázzon a képkeretre, ha esetleg beviszi a fürdőszobába az extrább képeknek hála. :D Bocs, de hát ha csak hétvégén találkoztok, hiányozni fogsz neki... :)

Amúgy aranyos vagy, biztos remek barátnő lehetsz.

23/F

2011. febr. 18. 10:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neki.:)

Főleg hogy sajnos külön kell költöznie tőled,szerintem nagyon szép ajándék,ez jó ötlet,főleg hogy szereti az ilyen dolgokat. :D

Szerintem örülni fog neki.:)

16L

2011. febr. 18. 11:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Én egy ilyennek még így is örülnék a páromtól, hogy együtt élünk.

Mondjuk én kicsit túlzásba is tudom vinni a dolgokat, van hogy nincs itthon fél napot, és már nézegetem a fényképeket, mert hiányzik. :)

20/L

2011. febr. 18. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!