Mit szólnál, ha a párotodtól digitális képkeretet kapnál születésnapodra? (lent)
Ő 22 éves lesz, én 17 vagyok. Bár még csak 1 hónapja vagyunk együtt, már lassan fél éve tart a kölcsönös szerelem, csak külső okok miatt nem lehettünk együtt:(
Eddig nagyon jó a kapcsolatunk, még sosem veszekedtünk, és lassan együtt is alhatunk végre:)
Arra gondoltam, hogy szülinapjára egy digitális képkeretet veszek, és úgy adom át, hogy én már töltök rá néhány közös képet, és néhány extrább képet magamról. Ő alapból is szereti az elektronikai dolgokat.
Pénzem van rá, mert spóroltam.
Azért gondoltam egy ilyen "cuccra", mert valószínűleg rövid időn belül el kell költöznie 250 km-re tőlem, és csak hétvégente tudnánk találkozni, és így csak egy kis tárgyat kéne magával vinnie, és mégis sok képet nézegethet, akár az éjjeliszekrényén lefekvés előtt:)
Ti mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Szia!
Könyörgöm a Valentín-gömböt neee!:) Szerintem ha meg tudod magadnak engedni akkor nagyon jó ajándék a digitális képkeret!:)
L/19
Jajj ez a valentin-gömb.. :DDDDD Áááá :D
Bár nekem a képkeretes se tetszik, én sose adnék olyan ajándékot, amivel mindig kötelező lenne engem látnia.. Ha szeret gondol rám, de miért kötelező folyamatosan látnia?
16/L
Arra nem gondoltál,
hogy az "extra" fotóidat,
mások is láthatják majd!!!
Ha te nem sajnálod rá a pénzt, és van miből, akkor add neki azt. Nem egy rossz ajándék, én örülnék neki, főleg ha a barátnőm képei lennének rátöltve.
Csak majd mondd meg neki, hogy vigyázzon a képkeretre, ha esetleg beviszi a fürdőszobába az extrább képeknek hála. :D Bocs, de hát ha csak hétvégén találkoztok, hiányozni fogsz neki... :)
Amúgy aranyos vagy, biztos remek barátnő lehetsz.
23/F
Én nagyon örülnék neki.:)
Főleg hogy sajnos külön kell költöznie tőled,szerintem nagyon szép ajándék,ez jó ötlet,főleg hogy szereti az ilyen dolgokat. :D
Szerintem örülni fog neki.:)
16L
Én egy ilyennek még így is örülnék a páromtól, hogy együtt élünk.
Mondjuk én kicsit túlzásba is tudom vinni a dolgokat, van hogy nincs itthon fél napot, és már nézegetem a fényképeket, mert hiányzik. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!