Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Digitális fotókeret nászajándé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Digitális fotókeret nászajándékba?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene.
2009. aug. 5. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem.

Ne haragudj,nem az ötlettel van baj,de sok ember nem tud mit kezdeni olyan tárgyakkal,amit mások választanak ki számára,hogy aztán azt nézegesse évekig.

Képkeretet ,faliképet vázát ,egyéb dísztárgyakat azért rakok ki a falra,polcra,mert valamiért beleszerettem, megvettem esetleg emlékek fűznek hozzá stb...szerintema tárgyak amik körül vesznek kell hogy jelentsenek valamit számomra,különben csak porfogó,amit végül eltüntetek

2009. aug. 5. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
én már régóta szeretnék egy ilyet, nagyon tetszik. Fényképmániás vagyok.
2009. aug. 5. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A lányom kapott egy ilyet,azóta is ott porosodik egy eldugott polcon(:
2009. aug. 5. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tök jó ötlet!
2009. aug. 7. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne, szerintem adj valami személyre szólót.

Nézz itt körül: www.egyedimeglepi.hu

2009. okt. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!