Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? Párom az...

Mit szóltok hozzá? Párom az este felpofozott, mert veszekedtünk.

Figyelt kérdés
Mostanában amúgy is elég feszült a viszonyunk,mert albérletben lakunk és közben keresgéltünk ingatlant,mert tovább akarunk innen lépni és ő talált a falujában,ahol lakott, egy házat,mindenáron azt akarja megvenni,de én meg nem akarok odamenni lakni,anyóséktól 1 utcával lejjebb!Mi egyszer már elváltunk és aztán újrakezdtük,van2 szép gyerekünk.Tegnap este vitatkoztunk,neki meg eljárt a keze,s ez nem az első eset..Régebben is megütött már.Most komolyan azon gondolkodom,én befejeztem vele,ez már sok.Csak a gyerekek miatt meg vacilálok,most megint menjünk szét és szakitsam el őket az apjuktól?
2011. febr. 12. 06:56
1 2 3
 21/26 bebe1718 válasza:
100%
Amelyik férfi megteszi 1x az megteszi többször is!Nem kell hagyni hogy 1 férfi maga alá rendeljen :S Undorító dolog hogyha 1 férfi kezet emel 1 nőre,főleg úgy hogy van gyerek is :S
2011. febr. 12. 10:39
 22/26 anonim válasza:
100%

Én úgy kidobnám, hogy csak úgy nyekkenne! Ha egyszer nem szégyenli akkor kétszer sem fogja! Sőt, ha lenne bátyám, azzal is küldenék egy-két pofont a nevemben.

Aztán meg az lesz a következő kérdés, hogy a gyerek honnan tanulja az erőszakot meg miért kezdett inni/drogozni. Hát pontosan egyrészt az ilyen szülőktől, mert lehet, hogy most nem látta a gyerek (esetleg meg is leshette), de később akármikor is eljárhat a keze a férjednek. Tűrhetetlen!

2011. febr. 12. 10:49
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy sokan irtatok,még várom is a véleményeket.Nemrég kaptam a hirt,a párom hivott,hogy váratlanul meghalt az édesapja....Igy most biztos nem fogom azt mondani,hogy vége köztünk,de azt sem tudom,hogy lesz ezután...
2011. febr. 12. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Őszintén? Én letépném az arcát, majd apró darabokra szeletelném, bedobozolnám és elküldeném Szibériába. Nincs olyan idok, amivel egy férfi megüthet egy nőt! SOHA!!!
2011. febr. 13. 01:00
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat.Most a párom mellett a helyem,az édesapja halála nagyon megviselte és én meg a gyermekeink vagyunk számára most a támasz,vigasz.Szerencsére letett arról az ingatlanról,ami miatt sok vita volt köztünk,tul.képp az apja halála miatt,de most egyenlőre nincs kilátásban semmi,maradunk itt az albérletben.
2011. febr. 22. 10:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Szia,rendes vagy,hogy mellette vagy a rosszban is!Kitartást Neked és remélem,hogy rendbe jönnek a dolgaitok,legalább is ezt kívánom Neked!
2011. febr. 22. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!