Mit szóltok hozzá? Párom az este felpofozott, mert
veszekedtünk.
Figyelt kérdés
Mostanában amúgy is elég feszült a viszonyunk,mert albérletben lakunk és közben keresgéltünk ingatlant,mert tovább akarunk innen lépni és ő talált a falujában,ahol lakott, egy házat,mindenáron azt akarja megvenni,de én meg nem akarok odamenni lakni,anyóséktól 1 utcával lejjebb!Mi egyszer már elváltunk és aztán újrakezdtük,van2 szép gyerekünk.Tegnap este vitatkoztunk,neki meg eljárt a keze,s ez nem az első eset..Régebben is megütött már.Most komolyan azon gondolkodom,én befejeztem vele,ez már sok.Csak a gyerekek miatt meg vacilálok,most megint menjünk szét és szakitsam el őket az apjuktól?
szerintem van más megoldás is, minthogy a koszos pénz miatt tönkretenni a saját gyerekeimet. és hidd el,hogy van jobb!
2011. febr. 12. 08:20
12/26 anonim válasza:
Szia,hát én picit másként gondolkodok,mint az ideszólók többsége.Talán nézzük meg a másik oldalt is.Párod szereti a szüleit és téged is.Szerette volna az unoka szülinapját anyóséknál megtartani.Érthető az is,hogy te ezt nem akarod,de azért fura ez nekem,nem lehet kompromisszumot kötni legalább ilyenkor?Érdemes ilyen szép napon is ezen vitatkozni?Én a gyerekek szülinapján meg szoktam hívni a családot,mindkét oldalt az általam kiválasztott napon,ami sokszor nem a gyerek napra pontos szülinapja,így megmarad a nagy nap csak a szűk családnak.Miért nem teszed ezt?Lehet,hgoy rosszba vagy az anyósékkal,ennek ellenére belemész te is az ünneplésbe,csak nem aznap.Szóval próbálj te is valamilyen köztes megoldást találni,ami mindkét félnek jó lesz.Azt írod véletlenül a vita hevébe belenyúltál a szemébe,ezt ő lehet,hogy bántásnak vette és a felhevült hangulatban lekevert egy pofont.Ez azért így már máshogy hangzik.Természetesen akkor se üssön meg a férfi,de azért mártírt ne játszunk már,mindenhez kettő kell.
2011. febr. 12. 08:57
13/26 anonim válasza:
8:57,
olvasd el, amit a kérdező írt. A gyerekeket is szokta verni, mert szerinte ez a nevelés. Ezért nem hiszem el, hogy véletlen volt a pofon, meg a vita heve...
Ennek a férfinek ez egy módszer az akarata érvényesítésére.
Kérdező, anyósoddal-apósoddal nem kell foglalkoznod. Neked is vannak szüleid, nem másodrendűek, ha te belementél, hogy ne náluk legyen a szülinap, akkor ennek az akarnoknak is engedni kellett volna.
Anyós-após közelébe ne költözz. Legalább olyan távolságot kell tartani, amit papucsban nem tudnak megtenni.
2011. febr. 12. 09:05
14/26 anonim válasza:
Szia! Én végig jártam hasonló utat.Nekünk sem müködött igazán de csak akkor léptem mikor megütött. Igaz a munka és a lakás megoldása majd 1 hónapig elhuzodott de akkor tudta, hogy már vége így jó fiú volt mondhatni angyal de nem maradtam. Azota is invitált de nem jöttünk össze ujra én is azt vallom kutya ill káposzta téma.
szét költözés után 8 évvel megtaláltam a párom aki most már a férjem a gyerek imádja őt! Nem szégyenli kimutatni felé a szeretetét az apja elött sem ez apucinak nem tetszett és elkezdett változni. Most közel 11 éve már az anyjátol is probál elszakadni és jó apa lett belöle . Csernusnak olvassa a könyveit az segített neki a NŐ, és a Férfi . Ne maradj vele ! Csak idegileg fogsz kikészülni te és a gyerek is.
2011. febr. 12. 09:08
15/26 anonim válasza:
Apám néha megütötte Anyámat. Apám, nem igazán tudta kezelni az érzelmeit, nem tudott mit kezdeni vele, pedig egy rendkívül mély érzésű, szerető ember volt. Amikor azonban elérte a saját korlátait, - ritkán történt meg, - akkor néha megütötte. Utána napokig szégyenkezve sündörgött, keresve Anyám kedvét, mint egy gyerek, aki tudja, hogy rossz fát tett tűzre. Virágcsokrokkal, desszertekkel igyekezett jóvátenni, és drága Anyám, természetesen mindíg megbocsájtott! Mély, szerelmi-szeretet kötötte össze Őket, irigylésre méltó életet éltek!
2011. febr. 12. 09:33
16/26 anonim válasza:
Ilyen barom pasival nem érdemes maradni.
Sajnos anyám is ilyen volt, hogy 35 évig élt azzal a barom apámmal pedig apám nem dolgozott, egész nap részeg volt, mindig kötözködött, párszor pofozkodott is. 18 éves voltam mikor anyám végre belátta, hogy már nem bírja tovább, így elköltöztünk és mondanom sem kell, hogy mennyivel jobb. Nagyon rossz volt minden nap rettegésben élni.
2011. febr. 12. 09:35
17/26 anonim válasza:
Egy anyának legfontosabb kötelessége a gyermekei védelme,biztonságuk megteremtése.Sajnos lehet szeretni egy pofozkodó férjet is.Nyilván van szerethető oldala is.Ennek azonban ára van.Önmagad méltósága sérül ezáltal,továbbá egy negativ mintát állitasz agyermekeid elé.Tisztázd férjeddel ezt a helyzetet,adj esélyt a változásra,ugyanakkor határozottan add tudtára,hogy meddig mehet el.Ha nem szeret benneteket annyira,hogy változtasson viselkedésén,akkor be kell fejezni!
2011. febr. 12. 09:39
18/26 anonim válasza:
Neked kell megérezni, hogy meddig van, volt dolgotok egymással. Az áldozattan (victimológia) szemponjából pedig konnyen megtörténhet,hogy ismét egy ilyen beállítottságú férfi mellett kötsz ki. Önvizsgálatot jánlok, és annak az újraértelmezését, hogy szükséged van-e továbbra is hasonló tapasztalatokra. Előfordulhat ugyanis, ha Te úgy döntesz, hogy nincs többé szükséged erre a tapasztalásra lelki fejlődésed útján, (megaláztatás, fizikai kiszolgáltatottság) akkor a férjed soha többénem üt meg.
2011. febr. 12. 09:43
19/26 anonim válasza:
Szerintem ne várd meg, míg majd a gyereket is megüti... :S
2011. febr. 12. 10:02
20/26 anonim válasza:
Hopp, előbb olvasnom kellene, aztán írnom, sorry.
Látom, hogy ez már meg is történt. Akkor nem is értem, mi tart még vissza. Sem nőt, sem gyereket megütni NEM LEHET! Valami baj van a te párod fejében :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!