Hogy esne nektek ha évekkel a gyerekek születése után megtudnátok, hogy a feleségetek megpróbálta manipulálni a születendő gyerekek nemét?
Ez nem komoly dolog. Inkább játék. Nem hinném, hogy étkezési szokásokkal, vagy ilyesmikkel lehet befolyásolni a gyerek nemét. Szerintem a párod is tudta ezt, de azért mégis próbálkozott, mint mikor nem hiszünk a horoszkópban, azért mégis elolvassuk. Gondolom, pont ilyen okok miatt nem is szólt neked róla.
Ha valami modern, genetikai kísérletnek, vagy mittudomén... vetette volna alá magát a gyerek nemének befolyásolása érdekében, biztos szólt volna róla.
Nehogy már fennakadj ilyesmin!
Én mikor megláttam a kérdést, megmondom őszintén, viccnek hittem.
Szerintem ez nem egy olyan dolog, amiért haragudnod kéne.
Azért vannak arra irányuló kutatások, amelyek szerint az anya érzései befolyásolják a magzatot. (Most nem a nemre gondolok.) Nem tudom hol tartanak, milyen eredmények születtek eddig. Ettől függetlenűl elgondolkodtató. A tisztelet és szeretet pedig egy magzatnak is jár. Már pedig az igazi tisztelet és szeretet nem enged meg ilyesmit.
Továbbá nincsen, nem lenne jogunk egótol vezérelve mindent önkényesen manipulálni. Sokszor visszaütött már. Mert bár azt hisszük értjük aibe belenyúlunk a gyakorlatban az ellenkezője szokott kiderülni,
Én se szabdalnám át a testvérem fűlét mert nem tetszik.(Ami egyébbként szép, ez moast csak egy péda.) Egy ember nemének befolyásolása vagy az erre irányuló szándék, hát erősen kérdőjeles a számomra. Őszintén szolva nem is érzek nagy különbséget a kettő között.
Többek szerint ez csupán babona. Nem kell rá adni. Meglehet. Ugyanakkor ott van az a ki nem mondott, bizonyítatlan ha. Mi van ha tévedünk? Mi van ha még sem?
Például tudjuk, néhány fajnál az egyszerű hőmérséklet különbég bizonyítottan nagyob százalékban eredményezi az egyik nem születését a másikhoz képes. (Sajnálom, nem tudok pontosabb hivatkozást vagy adatokat írni.)
Avjon embereknél milyen hatások lehetnek döntőek? Vannak ilyenek?
Ha igen akkor hány és hány ehhez hasonló befolyásolásra képes tényező lehet még?
Korábban már válaszoltam a kérdésre. Röviden: Nagyon bántana és aggasztana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!