Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne nektek ha évekkel a...

Hogy esne nektek ha évekkel a gyerekek születése után megtudnátok, hogy a feleségetek megpróbálta manipulálni a születendő gyerekek nemét?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy 100% ra nem lehet befolyásolni de akkor is rosszul esett.
2011. febr. 11. 08:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

09:24-nek teljesen igaza van!!!

Pontosan mit értesz azon, hogy megpróbálta manipulálni?

Kiderült, hogy ez vagy az lett volna és elvetette vagy mi??

2011. febr. 11. 09:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem félreértés ne essék nagyon nagyon szeretem mindkét gyerekemet sőt a feleségemre sem neheztelek. Olyannyira nem, hogy nem is mondtam neki, hogy picit rosszul esett mikor megmondta, habár lehet észrevette rajtam. Nekem teljesen mindegy volt milyen neműek lesznek csak egészségesek legyenek. Az bántott, hogy nem szólt róla akkor.
2011. febr. 11. 09:42
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

ez legyen a legnagyobb bajod!

mi mindketten lányt szeretnék, a párom legalább közreműködik majd a manipulálásban :D

2011. febr. 11. 09:43
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Ha már létezne egy gyógyszer, amit ha beveszel, akkor kizárólag lány/fiú utódod születhet, akkor rosszul esne. Ám amíg a mindenféle népi praktikák "segítségével" próbálná befolyásolni ezt, addig csak megmosolyognám a dolgot, aztán felvilágosítanám, hogyan is működik ez, és miért volt marhaság, amit csinált.
2011. febr. 11. 09:53
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

De komolyan:

most már nem tökmindegy?

2011. febr. 11. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem esne rosszul,mert nem lehet manipulálni.
2011. febr. 11. 09:55
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
72 %-os nál a pont...
2011. febr. 11. 10:02
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

figyelj, ha Neked mindegy volt, akkor ne vedd zokon.

ha egyik félnek nem számít, milyen nemű, miért ne teljesülhetne a másik vágya?

ez a megjegyzés csak akkor kifogásolható így utólag, ismerve a tényt, hogy neked mindegy volt, ha más nemű gyerekekre vágyott volna, mint akik születtek. ha így van, nem kellett volna ezt elárulnia...

2011. febr. 11. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
Eléggé rosszúl esne és kiborítana. Nem a gyerek neme miatt, hanem az anya felelőtlensége zavarna. Úgy érezném olyat próbált manipulálni amit nem szabad. S nem főleg erkölcsi vagy vallási okokból gondolnám így. Hanem a gyerek fejlődésének bezavarása miatt. Nem kisérletezhetünk egy gyereken. Tudván még az se biztos hogyan hat pontosan a beavatkozás.
2011. febr. 11. 10:32
 20/23 BlackSword ***** válasza:
25%

Én sem értem miért vagy kiakadva... Vagy Te esetleg a másik nemből szeretnél gyereket??? Bár akkor meg beszéljétek meg, és legyen teljes a kollekció... Egy ilyen, egy olyan...

Nekem végtére is mind1 lenne... De ha a párom mondjuk fiút szeretne, akkor legyen... Max majd jár sportolni, kung fura... Ha lány lesz... akkor is...

2011. febr. 11. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!