Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy 40 éves...

Elítélendő ha egy 40 éves férfi összejön egy 19 éves lánnyal, és kisbabájuk lesz? (Kb6 hónap együtt járás/élés után)

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a helyzetről?
2011. febr. 10. 20:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
69%

Ami szemet szúr, nem is a korkülönbség, hanem a rövid időn belül történő gyermekvállalás. A lány korából adódóan ehhez nem rendelkezik egzisztenciával, feltételezhetően kellő élettapasztalattal sem. Így teljes mértékben kiszolgáltatott a másik fél iránt, ami későbbi feszültségeket okozhat.

Magát a korkülönbséget nem ítélem el, látok hasonló kapcsolatokat,ahol a lány nívós egyetemre jár, több nyelven beszél, dekoratív egyéniség,aki tudja,hogy mit akar az élettől, ezek a lányok érthetően nem érik be a korukbeli suhancokkal, egészen más az értékrendjük.

Talán kölcsönös kihasználáson alapszanak ezek a kapcsolatok, talán valóban összeillenek, ha ezzel nem szednek szét családot, sok sikert kívánok nekik. Ha el is megy mellettem egy ilyen pár, csak mosolygok egyet,de a következő lépésnél már el is felejtem a képet, úgy gondolom sem én,sem más nem fog leállni velük, és kifejteni a véleményét.

A fent említett párnak pedig kívánok minden jót, legyen ennek jó vége, mert itt csak a baba járhat rosszul.

2011. febr. 12. 13:35
 42/48 anonim ***** válasza:
37%
Akik lepontoztak, azt remélem, hogy a sárga irigység miatt teszik...
2011. febr. 12. 13:41
 43/48 anonim ***** válasza:
85%
Ennél undorítóbb dolog nem nagyon létezik.
2011. febr. 12. 22:26
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát... nem mondom, hogy elítélendő. Ne ítélj, hogy ne ítéltessél. :)

Szóval még az is lehet, hogy működőképes a dolog. De szerintem _nagyon_ kevés olyan lány van, aki 19 évesen kész a gyerekvállalásra. Jó, biztos van ilyen, de nagyon ritka. A lányok többsége ennyi idősen még jóformán tinédzser. Sajnos félő, hogy pár év múlva rá fog jönni, hogy még nem "élt" eleget, és abból nem sok jó fog kisülni.

A hat hónapot is kicsit korainak tartom személy szerint.

2012. ápr. 7. 18:21
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, és még ami negatívum lehet: gondolom, a lánynak max. érettségije lehet, nincs diplomája, szakmája. Teljes kiszolgáltatottság. Jó, persze lehet, hogy később még akar majd tanulni, ez nem derül ki a kérdésből.
2012. ápr. 7. 18:27
 46/48 anonim ***** válasza:
:D
2016. dec. 13. 15:17
 47/48 Reina de Corazones válasza:
71%

Most nem ezért vagy azért,de en is beleszerettem egy olyanba aki majdnem dupla annyi mint en ill pontosabban 24 leszek o pedig most töltötte be a 43 évet feburárban.Teljesen magába bolonditott.

Engem akinek eddig elnézést kérek hányingere volt attól ha komolyabb korülönbséget hallott egy-egy pár közt. Ami bevállt az én esetemben is a szerelem terén az az hogy:Soha ne mond hogy soha nem történhet veled meg.

2017. márc. 4. 15:40
 48/48 anonim ***** válasza:
:)
2017. jún. 7. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!