Elítélendő ha egy 40 éves férfi összejön egy 19 éves lánnyal, és kisbabájuk lesz? (Kb6 hónap együtt járás/élés után)
Ami szemet szúr, nem is a korkülönbség, hanem a rövid időn belül történő gyermekvállalás. A lány korából adódóan ehhez nem rendelkezik egzisztenciával, feltételezhetően kellő élettapasztalattal sem. Így teljes mértékben kiszolgáltatott a másik fél iránt, ami későbbi feszültségeket okozhat.
Magát a korkülönbséget nem ítélem el, látok hasonló kapcsolatokat,ahol a lány nívós egyetemre jár, több nyelven beszél, dekoratív egyéniség,aki tudja,hogy mit akar az élettől, ezek a lányok érthetően nem érik be a korukbeli suhancokkal, egészen más az értékrendjük.
Talán kölcsönös kihasználáson alapszanak ezek a kapcsolatok, talán valóban összeillenek, ha ezzel nem szednek szét családot, sok sikert kívánok nekik. Ha el is megy mellettem egy ilyen pár, csak mosolygok egyet,de a következő lépésnél már el is felejtem a képet, úgy gondolom sem én,sem más nem fog leállni velük, és kifejteni a véleményét.
A fent említett párnak pedig kívánok minden jót, legyen ennek jó vége, mert itt csak a baba járhat rosszul.
Hát... nem mondom, hogy elítélendő. Ne ítélj, hogy ne ítéltessél. :)
Szóval még az is lehet, hogy működőképes a dolog. De szerintem _nagyon_ kevés olyan lány van, aki 19 évesen kész a gyerekvállalásra. Jó, biztos van ilyen, de nagyon ritka. A lányok többsége ennyi idősen még jóformán tinédzser. Sajnos félő, hogy pár év múlva rá fog jönni, hogy még nem "élt" eleget, és abból nem sok jó fog kisülni.
A hat hónapot is kicsit korainak tartom személy szerint.
Most nem ezért vagy azért,de en is beleszerettem egy olyanba aki majdnem dupla annyi mint en ill pontosabban 24 leszek o pedig most töltötte be a 43 évet feburárban.Teljesen magába bolonditott.
Engem akinek eddig elnézést kérek hányingere volt attól ha komolyabb korülönbséget hallott egy-egy pár közt. Ami bevállt az én esetemben is a szerelem terén az az hogy:Soha ne mond hogy soha nem történhet veled meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!