Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te Férjed, pasid, párod is...

A te Férjed, pasid, párod is iszik szörpöt, cigarettázik és south parkot néz, hogyan viseled?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 13:55
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
97%
Nincs pasim, de ezeket én is csinálom. Na jó, szörpöt nem iszom, mert hízlal :D Mit kell ezen "viselni"? Mármint oké, aki nem dohányzik, az nyilván nem szereti, ha a párja igen, de a szörp ivás meg a South Park nézés miért gáz?
2011. febr. 10. 14:13
 12/42 anonim ***** válasza:
97%

Szörpöt iszik. És akkor mi van? :) Az egyetlen bajom vele, hogy szerintem ettől rosszak a fogai, néha mondom neki, de nem gyerek, el tudja dönteni.

Nem szereti a South Parkot, amit sajnálok, mert én viszont igen. :))

2011. febr. 10. 14:14
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
még ha csak szörpikét iszik az nem gond de ha piálna az már az lenne , :D
2011. febr. 10. 14:14
 14/42 anonim ***** válasza:
92%

Most közben azon gondolkodtam, hogy a kérdező pasija mindezt egyszerre csinálja, és ez az összkép zavarja :)

Akkor már inkább igyon tonikot, nézzen némafilmet és szivarozzon, az menőbb :)

2011. febr. 10. 14:16
 15/42 anonim ***** válasza:
98%

A Southpark nem azért 18+ -os , mert anyáznak benne , hanem azért , mert fontos kérdéseket parodizálnak ki benne , és 18 alatt meg se érted . Lehet még fel kell nőnöd a Southpark -hoz :P .

De egyébként is mi a baj azzal , hogy valaki felnőttként meséket néz ? A mesék nem csak a gyerekeknek vannak és sokszor felnőtt fejjel jobban élvezhető és érthető egy-egy mese .

2011. febr. 10. 14:17
 16/42 anonim ***** válasza:
82%
Az én férjem Narutót néz és sört iszik, de nem cigizik. Annak örülök, hogy nem cigizik. A sört elviselem , inkább szörpöt inna. Na a Narutót meg nem bírom elviselni, olyankor rám tör a takaríthatnék, vagy bármi, ami nincs a tv közelében. Teteszett nagyon a Japán kultúra-eddig- De a naruto és a mangák óta nem szeretem. Sőt...
2011. febr. 10. 14:21
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Szörpöt nem iszik, de ha inna, se zavarna.

Nem South Parkot,hanem Family Guyt néz - felőlem...!

Persze ha azért kérdezed,mert a párod semmiben nem segít,csak a tv előtt gebed, az más tészta.

Cigarettázni sajnos cigarettázik. Na ez zavar.

2011. febr. 10. 14:21
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:21

Az én kedvesem is néz narutót:)

Nem cigizik(max buliban)

szokott szörpöt is inni:)

2011. febr. 10. 14:28
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Szörp az jó, szeretjük mind a ketten. Cigi nincs, de sok férfi cigizik. A south parkot nem szeretjük, ő se, én se.

De hol a problémád?

2011. febr. 10. 14:29
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Nincs párom, de azért elmondom, hogy bár nem szörpöt iszok, hanem málna üditőt (de sokáig szörp volt...vizet nem szeretem), SP-ot általában csak akkor nézek amikor nincs más a tv-ben, de a Famili Guy-t nagyon szeretem, ezek eleve 18+ -os mesék (ettől függetlenül szeretem a gyerekeknek szóló meséket is, pl. Oroszlánkirály, Szaffi, Vuk, stb., sokkal inkább, mint az akció filmeket), dohányozni nem szoktam, utálom, szerintem max. ezzel a tulajdonságával lehet baj, de felnőtt ember, Ő tudja, milyen hatásai vannak az egészségére.
2011. febr. 10. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!