Lekvárból szörpöt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 17:07
3/9 anonim válasza:
Én is szoktam lekvárba vizet tenni, mintha szörp lenne.
4/9 anonim válasza:
Elég érdekes megoldás lenne, mivel a lekvár darabos, és nem pépes.
5/9 anonim válasza:
A barackot ugyanúgy ledarálom mint a paradicsomot és sűrűre főzőm. Tehát nem darabos.
7/9 A kérdező kommentje:
jó, akkor dzsemből szörpöt?
2011. aug. 27. 12:45
8/9 anonim válasza:
Első vagyok:
Hát szörpből dzsemet?
9/9 spárga válasza:
A dzsem attól dzsem, hogy tesznek hozzá pektint, amit pl.almából vagy birsből nyernek, nem a gyümölcsdarabok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!