Komolyan azt hiszik a lányok/nők, hogy ezeknek az ajándékoknak örülni fognak a férfiak?
Szivecskés plüss maci, közös képet rányomni polóra, párnára és még sorolhatnáma giccsesebbnél gicsesebb dolgokat. Soha eszembe nem jutna ilyet ajándékozni.
Sokszor azon döbbenek meg, hogy ilyeneket képesek 20 évesek is adni egymásnak, akár 2 év kapcsolat után is. A másik, hogy komolyan tőlünk kérnek ajándékötleteket? Ennyi idő után, hogy lehet valakit ennyire meg nem ismerni??? Mi honnan tudjuk, hogy mit szeret az illető párja? És akkor jönnek az ilyen "nagyszerű" párna ötletek..
teljesen egyet értek veled...igaz, kép rólam/rólunk már van egy kettő a polcán...de hogy megint azt adjak, csak mert valentin van? neeeem...azt nézegettem...minden szivecskés...le se kakálja, hogy plüsst veszek neki...meg párnát...meg szivecskés kulcstartót...megint képet???nem...egy hülye bögrét??? áhhh...esélytelen...én nem találtam ki semmit ami szerelmes és olyan ajándék, amit üzletbe lehet kapni (telo, meg minden ilyesmi egyszerűen nem valentin napos...) igy megbeszéltük, hogy nincs ajándék, csak egy dögös, szexis, különleges, észbontó este:) ennyi elég is lesz:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!