Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan azt hiszik a lányok/n...

Komolyan azt hiszik a lányok/nők, hogy ezeknek az ajándékoknak örülni fognak a férfiak?

Figyelt kérdés

Szivecskés plüss maci, közös képet rányomni polóra, párnára és még sorolhatnáma giccsesebbnél gicsesebb dolgokat. Soha eszembe nem jutna ilyet ajándékozni.

Sokszor azon döbbenek meg, hogy ilyeneket képesek 20 évesek is adni egymásnak, akár 2 év kapcsolat után is. A másik, hogy komolyan tőlünk kérnek ajándékötleteket? Ennyi idő után, hogy lehet valakit ennyire meg nem ismerni??? Mi honnan tudjuk, hogy mit szeret az illető párja? És akkor jönnek az ilyen "nagyszerű" párna ötletek..

2011. febr. 10. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Teljes mértékben igazad van!

Mondjuk én is kispárnát adok a barátomnak, amit a parfümömmel fújok be, hogy sokáig érezhető maradjon, mert köztünk 300 km van, és néha nem tudunk minden hétvégén találkozni. Bár én nem vettem szívecskés párnát, hanem saját magam készítettem el selyemből az egészet. :) Szerintem, ha az ember saját maga készít ajándékot az sokkal, de sokkal értékesebb, mintha boltban vásárolnád meg, és azok amúgy is túl vannak csicsázva. :) Közös képes felső? Pff..én sem venném fel, nemhogy egy pasi? :O

20/L

2011. febr. 10. 13:42
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van, mindenki elvileg ismeri a saját párját, így nem biztos, hogy ha itt mondd valaki egy egyébként jó ajándékötletet, az nála is nyerő lesz.

Én általában olyan dolgot szeretek adni a páromnak, ami "hasznos", tehát ami nem csak áll a polcon, vagy egy fiók mélyébe eldugva hever, hanem mondjuk amire épp szüksége van, épp elfogyott neki, vagy mondta, hogy szeretne olyat.

De adtam már neki párnát, plüssmacit is egyszer, és baromira örült nekik, mert ő ilyen... de másnak nem biztos, hogy tetszett volna. Amúgy mi csak szülinap, karácsony, esetleg névnap alkalmából ajándékozunk, így azért tudok neki mit kitalálni.

2011. febr. 10. 13:46
 13/22 A kérdező kommentje:
13.41-essel és 13.42-es kérdezővel értek teljes mértékben egyet:) Én is ugyanígy gondolkozom erről..
2011. febr. 10. 13:47
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Én vettem már ilyet a páromnak és ő is nekem. Most is veszünk. Mi is gagyinak tartjuk, de valentin napkor a szerelmet kell ünnepelni, ezeket pedig ezek a kis gagyi dolgok képviselik, ez a nap nem a hasznos dolgok ajándékozásáról szól. Ez a nap a romantikáé. Romantikus nyálas filmet nézünk, gyertyafényes vacsora (bár bevallom, hogy mi szinte minden étkezéshez gyertyát gyújtunk, mert hangulatos), gagyi szivecskés dolgokat adunk egymásnak ilyenkor. Tegnap azért vettem meg a kiskegyedet, mert tök jópofa kulcstartókat adtak hozzá ajándéknak. Valentin napkor én kapom a szivecskéset, ő pedig a kulcsot a szívemhez. Nem kell ennek a napnak a praktikusságról szólnia.

Ízlések és pofonok. Én nem ítélek el senkit azért, ahogyan áll ezekhez a kis műtyűrökhöz, és ha utálja ezeket, de az ellenkezők is próbálják meg más szemszögből nézni a dolgokat.

(Egy lassan nyolc éves boldog kapcsolat női tagja.)

2011. febr. 10. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
96%

szivecskéd párnát kapott tőlem párom,és örült neki...miért? mert nem boltban vettem...én varrtam a párnát,himeztem rá olyan állatot aminek őt becézem és varrtam körbe kinkeservezem,mert egyébként egy gombot nem varrok fel...

plüsst is kapott nagyonrégen,egy cicát,szüleinél van,ha ott alszik azzal alszik(anyukája árulta el),örült neki mikor kapta

közös kép pólón gagyi,de a naptárat az ő kérésére csináltam csak úgy...szerintem giccses,erre ő a melóhelyén kitette az asztalára:)

pedig 26 éves pasi...

23/N

2011. febr. 10. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

13.47-es megint.

Elfelejtettem odaírni, pedig lényeges, hogy ez a nap számunkra a romantikáé és mi így ünnepeljük, viszont tudom, hogy mindenkinek mást jelent a romantika. Nekünk lehet, hogy romantikus összebújva szerelmes filmet nézni, vagy idétlen ajándékot ajándékozni...stb, de lehet, hogy másnak nem. Mint már említettem ízlések és pofonok, minden ember más, másfajta igényekkel, talán ezért vagyunk emberek, mert nem vagyunk egyformák.

A lényeg, hogy legyünk toleránsak egymással. Ne fájjon nekünk az, ha a másik úgy szeret ünnepelni egy ünnepet, ahogy. Ha pedig éppen a saját párunk az, aki nem úgy szereti megünnepelni a valentin napot, mint ahogyan mi, akkor át kell gondolnunk, hogy össze illünk e a másikkal. Én szerencsés vagyok, hogy egyforma az ízlésünk, és tudom, hogy a párom is szereti megvenni vagy elkészíteni ( papírból virágot készít nekem ...stb )ezeket a bugyuta dolgokat, mert kezdettől fogva összebeszélés nélkül így ünnepelünk.

2011. febr. 10. 13:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig ilyesféle ajándékokkal sikerült a giccs és a személyesség határán táncolnom:

Volt egy CD, amit sehol nem kapott meg, de nagyon tetszett neki. Egy infomókus haverral leszedettem a netről. Az egyik fényképét a letöltött borítóba "beleügyködtem", ezzel kissé átalakítva a borítót. Az aljára ráírtam, hogy kifejezetten neki szánt példány. Ezt a lemezre is ráégettem és a borítót is kinyomtattam.

Illetve amikor elkezdte a jogot, épp a római joggal szenvedett. Neten rendeltem egy pólót, az elejére a könyv borítóját, a hátuljára latinul "Megette a kutya a házimat" feliratot tetettem.

Mindkettőnek nagyon örült :)

2011. febr. 10. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Én az egyik kérdezőnek, mivel saját készítésű ajándékot keresett, párnát javasoltam, hogy varrjon. Szerintem ebben semmi giccses nincs, max. annyi, hogy szív alakú, és piros (de lehet akármilyen színű és alakú, ezt természetesen ő választja meg). Szerintem ez sokkal értékesebb, mintha ugyanezt megvette volna boltban.

Egyébként, tegyétek a szívetekre a kezetek: ki nem kapott még haszontalan, giccses, cukiság-mukiság ajándékot, amivel nem tudott mit kezdeni, mégis szereti az ajándékozót azóta is minden bájával és cukiságával együtt. Mert mikor az kiválasztotta és odaadta azt az ajándékot, abban benne volt szíve minden szeretete!

Tudom, tudom... nem csak most kell szeretni egymást bla bla, node a Valentin erről szól, nincs mit túlmisztifikálni.

2011. febr. 10. 14:23
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

mi vastagon lexarjuk a valentin napot :D

ha ajándék, akkor mindenképpen valami hasznos.

pl karácsonyra vmi szuper egeret kapott tőlem, mert azzal jó CS-zni :D

2011. febr. 10. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Aztán milyen pasis dolgot kapjon Valentin-ra? Csavarkulcs készletet? :D

Pasinak nehéz ajándékot venni, pláne nagyon kevés pénzből. Szerencsére mi már megbeszéltük a párommal, hogy ha ajándékozni akarunk a másiknak, ő választhatja ki az ajándékát. Így elkerülhető a mellényúlás. :)

2011. febr. 10. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!