Lakás támogatás, de hol?
Tiszteletem Önöknek Kedves Olvasok!
Kérdésem a következő lenne!
Kihez, hová tudnék segítségért fordulni ha nincs családom ( szülők stb .... ) viszont decemberbe jöttem haza párommal Németországból aki itthon nem tudott elhelyezkedni dolgozni, így az albérletet már nem tudjuk fizetni............:( én most 6 hónapos terhes vagyok és már nem dolgozhatok így nem tudok semmivel beszállni a kasszába! Hol lehet ilyen lakáshoz hozzá jutni és hogyan amit támogatásként adnak a rászorulóknak?
Hol tudnék a páromnak munkát találni?
Utolsó, nem nekem van 8 gyerekem, hanem az ismerősőmnek, a gyerekek már nagyok nagyrészt (már mindegyik iskolás), mégis a Tescoban dolgozik évek óta árufeltöltöként, amúgy 8 általánosa van, nekem két szakmám és érettségim van és sehová nem vesznek fel (Tescoba se), pályakezdőként, gyerekem nincs.
10:45 vagyok.
Még egyszer leírom:) a párom német- német állampolgár - csak németül - portugálul - franciául beszél!!!!! MAGYARUL N . E . M!!!!!!! a saját munkáját megtartva vették volna át!
Míg kint éltem és nem volt baba dolgoztam és dolgoznék most is ha nem veszélyeztetett terhességgel rendelkeznék!!!!!!!
most már én is kezdem elveszteni a fonalat.
van egy barátnőm, kint él németben a férjével aki német. soha nem dolgozott a barátnőm kint, mégis több babát szült kint, mivel német a férje, ellátták.
nem értem téged miért nem :S
párodnak élnek a szülei? ha igen, hozzájuk nem tudtok költözni míg talál munkát a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!