Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lakás támogatás, de hol?

Lakás támogatás, de hol?

Figyelt kérdés

Tiszteletem Önöknek Kedves Olvasok!

Kérdésem a következő lenne!

Kihez, hová tudnék segítségért fordulni ha nincs családom ( szülők stb .... ) viszont decemberbe jöttem haza párommal Németországból aki itthon nem tudott elhelyezkedni dolgozni, így az albérletet már nem tudjuk fizetni............:( én most 6 hónapos terhes vagyok és már nem dolgozhatok így nem tudok semmivel beszállni a kasszába! Hol lehet ilyen lakáshoz hozzá jutni és hogyan amit támogatásként adnak a rászorulóknak?

Hol tudnék a páromnak munkát találni?

2011. febr. 9. 23:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem nekem van 8 gyerekem, hanem az ismerősőmnek, a gyerekek már nagyok nagyrészt (már mindegyik iskolás), mégis a Tescoban dolgozik évek óta árufeltöltöként, amúgy 8 általánosa van, nekem két szakmám és érettségim van és sehová nem vesznek fel (Tescoba se), pályakezdőként, gyerekem nincs.

10:45 vagyok.

2011. febr. 10. 14:05
 22/28 anonim ***** válasza:
elnézést, nagyon félreértettem :S
2011. febr. 10. 14:09
 23/28 A kérdező kommentje:

Még egyszer leírom:) a párom német- német állampolgár - csak németül - portugálul - franciául beszél!!!!! MAGYARUL N . E . M!!!!!!! a saját munkáját megtartva vették volna át!

Míg kint éltem és nem volt baba dolgoztam és dolgoznék most is ha nem veszélyeztetett terhességgel rendelkeznék!!!!!!!

2011. febr. 10. 15:42
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezt HOL irtad már???
2011. febr. 10. 16:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem írtad,hogy német a párod! Akkor viszont tuti nem kap munkanélküli segélyt.Talán otthon kéne neki megpróbálnia a hazájában.Gondolom a németeknél is van munkaügyi központ..Azon meg nem kell csodálkozni,hogy nem veszik fel sehová..Nem tud magyarul..Akárhogy vesszük azért itt is jó ha tud valaki angolul,németül,de a magyar nyelv az alap..ahogy Németországban a német nyelv,Angliában az angol nyelv..Akkor még egyszer...Miért is gondolod,hogy kapnál segélyt,esetleg szükséglakást???Hiszen a férjed nem is magyar állampolgár..
2011. febr. 10. 16:33
 26/28 anonim ***** válasza:
HA te is dolgoztál,akkor hogy hogy nem tudtatok félre tenni,hiszen két ember fizetése már nagyon jó..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nekem zavaros az egész..és ezért is nagyon sajnállak,hogy ilyen helyzetbe kerültél..
2011. febr. 10. 16:36
 27/28 anonim ***** válasza:

most már én is kezdem elveszteni a fonalat.

van egy barátnőm, kint él németben a férjével aki német. soha nem dolgozott a barátnőm kint, mégis több babát szült kint, mivel német a férje, ellátták.

nem értem téged miért nem :S

párodnak élnek a szülei? ha igen, hozzájuk nem tudtok költözni míg talál munkát a férjed?

2011. febr. 10. 16:52
 28/28 anonim ***** válasza:
2012. jún. 15. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!