Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt hozzám hasolnló 23 év...

Van itt hozzám hasolnló 23 év körüli lány, akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés

22 éves voltam mikor megszületett a kislányunk. Az ismerőseim közül sokan lenéznek emiatt. Boldog párkapcsolatban élek, még nem vagyunk házasok, mondjuk már tervezgetjük, de mindig akadnak fontosabb dolgok.

Miért gondolják akkora bűnnek, ha valaki 22 évesen szül gyereket? A szülészeten szinte én voltam a legöregebb, csupa 18 év körüli volt a legtöbb kismama... Terveztük a babát, nem pedig csak besikerült mint a szülészeten a volt szobatársamnak aki még csak 17 éves volt.

2011. febr. 9. 22:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

12:58: a valaszodat nagy valoszinuseg szerint emiatt pontoztak le:

"Számomra ez a helyes út, ezért ha valakinek ezzel teljesen ellentétes céljai, vágyai vannak, arra furán nézek. Nem lenézem, csak nem tudom őt megérteni. "

Es te arra is furan nezel, aki szereti a makostesztat csak azert, mert te nem? Jol irtad, szamodra a helyes ut...aztan meg egy ilyen komment pff.

Nem pontoztalak le, de szerintem ez a mondat sokaknal kiveri a biztositekot, mert szemellenzos gondolkodasra vall. Nyilvan mindenki mashogy gondolkodik, mast szeret, mas celjai vannak. Veled van gond, ha ezt nem tudod megerteni. Akinek van egy 10 evvel idosebb parja, mas a felallas, mashogy fog gondolkodni pl. Erre gondolj.

2011. febr. 10. 17:10
 32/33 anonim ***** válasza:
De épp ez az, hogy nagy különbség van aközött, hogy lenézem és aközött, hogy furán nézek rá, mert nem tudom beleélni magamat a helyébe. Pont azért, mert én mást tartok jónak. Én elfogadom, hogy valaki 20 évesen akar gyereket, soha nem igyekeztem senkit meggyőzni az ellenkezőjéről és nem bántottam ezért másokat, de nem is fogok helyeselni és azt mondani, hogy ez így tökéletes szerintem, mert akkor hazudnék. És itt a hangsúly azon van, hogy szerintem!, mert azt is leírtam, hogy mindenkit más tesz boldoggá.
2011. febr. 10. 17:27
 33/33 anonim ***** válasza:
17:27: nekem is mondtak mar, hogy milyen furcsa, hogy ennyi evesen gyerekem van es ezt nem lehet nem negativ kommentnek tekinteni (dehat kit erdekel?). Tehat te mast tartasz helyesnek a sajat eletedben, nem itelsz el senkit. Csak nem volt szerencses az eredeti megfogalmazasod es szerintem ezert pontoztak le.
2011. febr. 10. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!