Szerintetek örülne neki? Főleg fiúk válaszát várom!? De lányok is ötletelhetnek?!
nem kedvencünk a Valentin nap mert nem magyar ünnep =)
De azért h mi se lógjunk ki a sorból azért 1 kis aprósággal meglepjük egymást legalább is én =)
15 hónapja vagyunk együtt
És arra gondoltam h csinálok magamról v. kettőnkről egy képet<<< melyik lenne a jobb?(sztem emin 2en vagyunk mert nem vok ego =D )és azt kiszerkesztem egy szép idézettel kinyomtom fotó papírra utána meg kis ragasztható szives és kis kövekkel kidíszítem még
1, nem tudok kötni
2, több olyan haverjai vannak akiknek nincs bnőjük szóval azok örülhetnének ha vkitől kapnának egy ilyet sztem
3, sztem aki ilyennel szivatj a haverját az elég gyerekes, nem egy rózsaszin cukormázas képre gondoltam hanem 1 natur képre egy idézettel az alján és a keret közepére egy szivecske meg max a sarokba vmi kis kő ennyi, ne ennyi habcsókra gondolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!