Szerintetek örülne neki? Főleg fiúk válaszát várom!? De lányok is ötletelhetnek?!
nem kedvencünk a Valentin nap mert nem magyar ünnep =)
De azért h mi se lógjunk ki a sorból azért 1 kis aprósággal meglepjük egymást legalább is én =)
15 hónapja vagyunk együtt
És arra gondoltam h csinálok magamról v. kettőnkről egy képet<<< melyik lenne a jobb?(sztem emin 2en vagyunk mert nem vok ego =D )és azt kiszerkesztem egy szép idézettel kinyomtom fotó papírra utána meg kis ragasztható szives és kis kövekkel kidíszítem még
Szerintem bőven elég ha kinyomtatsz egy közös képet és lehet venni egy egyszerű fényképkereteket és azt kidekorálod. Nem feltétlenül szivecskékkel(lehet az is rajta persze):) Vigyázz ne legyen túl giccses!
L/19
köszi =)
De pl akk melyik képet amin 2en vagyunk vagy én egyedül ( am lány vagyok =D )
persze h nem rövidítek :D am se szoktam csak most lusta vagyok kiírni meg egyzserre több dolgot is csinálok :D
a kispárna az jó csak én azt tavaly szülinapjára adtam és azért nem akarok 20 kispárnát adni neki :D
A haverjai ha meglátják a kis szivecskés édi-bédi képeteket, ezzel fogják szivatni. Ez olyan szirupos!
Én inkább valami kis mulatságos, vicces bigyókát adnék neki. Például kötnék egy pici melegítőt a legbecsesebb testrészének. Na jó, lehet rajta szivecske!!!
Ne haragudj, de ezek azok az ajándékok, amik azt mondják: "Nem ismerlek, csak csináltam valamit, mert adni kell, de pénzem nincs".
Ezek a nyomtatott-szerkesztett fotók iszonyat sablonosak, és hetekkel később már az ágyneműtartóból vagy a pincéből kerülnek elő.
Ha kézzel készítesz valamit, akkor az a valami olyan legyen, ami a párodra jellemző, amit szeret, esetleg ami a hobbijához kötődik, vagy eszébe juttatja kettőtök egy mókás pillanatát. Erre egy kép rólad vagy szimplán kettőtökről nem alkalmas. Elvileg te ismered a srácot, így segíteni nem nagyon tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!