Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám beleszól a párkapcsolato...

Anyám beleszól a párkapcsolatomba, vagyis próbálkozik, de ebből annyira elegem van. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Ott kezdődött, hogy összevesztem a szerlmemmel, és majdnem szakítottunk.

Azóta ezt hallgatom...én már túltettem magam rajta, a barátom, pedig nagyon megváltozott. 20 éves elmúltam.

De lassan 1 hónapja volt a vitánk, és én télleg le akarom zárnim, de anyám nem hagya...

2011. febr. 9. 11:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jah és semmi olyat nem várok el anyámtól, amit én ne tennék meg neki, vagy nem tettem meg neki
2011. febr. 9. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

Már elnézést, de ez anyád lakása, ott nehogy már mástól kelljen engedélyt kérnie ahhoz, hogy lehessen egy barátja!!!!

Úgy látom, te még nagyon messze vagy az érettségtöl!

Egyelöre TE laksz az anyukád lakásában, ingyen (mert gondolom se lakbért, se kajapénzt nem fizetsz), úgyhogy ürlöj, hogy megengedi ezt, és nem küld el - mert JOGA erre is lenne.

2011. febr. 9. 15:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Te meg egy idióta vagy...

Nem azt mondtam, hogy engedélyt kell kérni.. azt mondtam hogy én nap mint nap meghozom az áldoztatott azért hogy boldog legyen, és lemondok a saját kényelmemről

És még a nevelőapám munkás ruháit is én mosom,én főzők rá én vasalok rá úgy ahogy az egész családra és nem anyám teszi ezt...

2011. febr. 9. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

"én nap mint nap meghozom az áldoztatot" mármint MILYEN áldozatot? Hogy a SAJÁT lakásában a SAJÁT barátja ott lehet, és a lánya nem hözöng ezért?

EBBEN mi az áldozat? Ez a normális, és nem az, hogy a "felnött" lány eltarttatja magát és utána meg követelözik is.

2011. febr. 9. 19:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Tán ez az én lakásom, meg a tesómé is.

Szerintem te egy borzalmas önző szülő lehetsz.

Ha meg elköltöznék akkor anyám eléggé meg lenne lőve nélkülem..

2011. febr. 10. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!