Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent az valamit, hogy a...

Jelent az valamit, hogy a férjem nem szívesen masszírozza a hátamat?

Figyelt kérdés
Arról a kérdésről jutott ez eszembe amit itt lentebb tett fel valaki. (Szokott-e minket a párunk kényeztetni, meglepni.) Én kérni szoktam, hogy masszírozza meg a hátam. Csinálja is, de érzem, hogy nincs kedve, unja. Meg ha nem kérem, akkor magától nem teszi, nem ajánlja fel. Lehet, hogy már nem szeret annyira?
2011. febr. 9. 10:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ő is szokta sokáig csinálni, de ha sokáig csinálja akkor monoton lesz. Már kidörzsöli a hátam egy ponton..ebből látszik, hogy belebambul. Általában úgy kérem, hogy masszírozzon, hogy én ülök egy széken, nekem úgy kényelmes. Még soha nem alakult ki belőle szex, de szerintem azért, mert ő ilyenkor lelkileg elég kornyadt, azaz túl akar lenni rajta. (masszírozáson) Szegénykém... :D
2011. febr. 9. 11:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Ne aggódj... csak lusta, pont úgy mint az én pasim:)
2011. febr. 9. 11:35
 23/28 anonim ***** válasza:
A masszírozás fárasztó. Ha nem mindig etszi szívesen az azért is lehet, mert fárassza. Én is így vagyok ezzel, pedig szeretem a páromat.
2011. febr. 9. 11:38
 24/28 anonim válasza:

Ha a párod nem szeret masszírozni, attól még Téged nagyon szerethet! Semmi összefüggés! Az én párom még simogatni sem szeret sajna...

Fel a fejjel!!!

2011. febr. 9. 11:45
 25/28 anonim ***** válasza:

arra kérdésre hogy mivel kényeztet,én irtam h megmasziroz

de nem irtam hogy közben örömtáncot jár:D

megmasziroz,de nem minden hátsószándék nélkül,van benne neki is haszna...

én ellazulok a maszirozástól,olyankor tudja hogy semmire nem mondok nemet...

2011. febr. 9. 11:54
 26/28 anonim ***** válasza:

Persze ha az jön ki belőle, hogy érdekből masszíroz, és fel van háborodva, ha a végén csak megköszönöd és nincs szex, az megint nem jó. Ennek spontánnak kell lennie.

Eszembe jutott még,egyik exemnél láttam olyan jelenetet, vasárnap délelőtti idillt, hogy anyuka felülről levetkőzve,hason feküdt a kanapén, apuka meg masszírozta valami illatos olajjal. Nagyon jól elvoltak,ahogy láttam. Több,mint 20éve voltak együtt.

11.20

2011. febr. 9. 12:14
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem attól is elfárad a kezem, ha kézzel elégítem ki, ezért azt se csinálom.
2011. febr. 9. 13:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szeret masszírozni.
2011. febr. 9. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!