Jelent az valamit, hogy a férjem nem szívesen masszírozza a hátamat?
Személy szerint gyűlölök masszírozni. Bármikor is kér erre a férjem, mindig nemet mondok. Helyette én máshogy mutatom ki, tprtát sütök neki ha tudom hogy estig dolgozik, képeslapokat írok és rejtek el a párnája alatt, stb.
Van ilyen, ne aggódj :)
Ő is elbambul ahogy csinálja és néha el akarja sunnyogni. Nem tehetek róla, nekem ez a relax..imádom. Szeret, azt érzem. :) Én is megmasszíroznám szívesen, viszonzásul, de ő nem szereti ha nyomkodják. Én különleges sört szoktam neki venni néha, meg kedvenc kajáit főzöm, szeretgetem. Azért kérdeztem ezt a masszírozást, mert néha tényleg nagyon látványosan unja. De megnyugodtam a válaszok miatt. Úgy néz ki, nem ez a pasik kedvenc foglalatossága. :D
Köszi a válaszokat!
Én azt is imádom, ha vakargatja, símogatja a hátam. Sajnos ritkán sikerül erre kitartóbban rávennem, néhány simítás után már belefárad. Egyedül akkor várhatom el tőle a nagyobb kitartást, ha ez előjátékként szerepel a programban.
A lábnyomkodást is szeretem/ném, de erre sem lehet nagyon rávenni. Még akkor is, ha egymással szemben ülünk a kanapén feltett lábakkal, ami így teljesen kézre esik. Tényleg csak az ujjakat kellene egy kicsit mozgatni a lábfejen, én csinálom is neki, de ő pár mozdulat után már ezt is megunja.
Én is úgy vettem észre h nem szeretnek maszirozni meg simizni,mindig jön valami h fáratak vagy elfáradt a keze.
Bezzeg ök orákig is el tudnák viselni.Szerintem csa annyi az egész h pasik:)ÉN vettem magamnak egy masszázs gépet.
Persze őt is meg kell vele néha maszirozni:)mert szereti.
Meglepőek a válaszok... A párom - ezek szerint birkatürelemmel - szívesen masszíroz, és követi az "utasításokat" (ottotttottt, kicsit lejjebb stb.) -oké, nem a végtelenségig,de egy 10-15 percig szívesen csinálja, aztán meg megköszönöm. (Viszonzást nem mindig kér,ő annyira nem szereti) Nem egyszer volt, hogy olyan kellemesen ellazultam, hogy szexben folytatódott a dolog :P - a férjeknek ez a lehetőség nem jut eszébe? Egyszer-kétszer ha volt, hogy nem masszírozott meg, amikor kértem,mert fáradt volt. Akinek nincs benne gyakorlata, tényleg elfáradhat a keze, de egy pár percet a legsatnyább ember is kibírhatna a párja kedvéért. (Meg aztán,a nőknek nem fárad el a kezük, ha kézzel elégítik a párjukat? Az nem baj?)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!