Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltátok már a férjeteket?

Megcsaltátok már a férjeteket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 20:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nem! 26/nő
2011. febr. 9. 05:56
 22/25 anonim ***** válasza:
20.55vagyok!Hát igen 21.38neked van igazad ha fény derülne a megcsalások sokaságára nemnsok házasság,élettársi kapcs működne.Házasségok több mint fele válással végződik,ha kiderülne a megcsalás a 100%ból alig maradna pár százalék házasság ami máködne.De van aki tűri...úgy nő mint férfi...Csakemiatt él a kapcsolata.Tapasztaléatom azt bizonyította amelyik nő és férfi olyan...nagy többségbe az sose változik!!!A média valóélet a csapból is a szex folyik jóhogy ösztönzi az emberreket férfiakat,nőket a mellékútra mindent kipróbálni mai fiatalok is ebbe születtek bele...Itt sose lesz egyenjogúság amig van élet a földön a buta féle nők miatt.Hogy keresztény szemlélet szerint lássuk Isten haragjában EGYMÁS ELLEN fordította a nőt és férfit.Sose fogják megérteni egymást.Lehet mi rendes nők hűek vagyunk de több mint valószinű hozzánk hasonló hű férfit találni?Hát tát a szénakazalban.MNemérdemes a veleszületett vadászösztön ellen küzdeni,nemlehet leküzdeni..Ezért aki barátot,élettársat,házastársat akar az barátkozzon meg a gondolattal hogy mindenképp megcsalják.Nemélhet mindenki olyan felfogással hogy életébe csak 1 van míg él egy olyan voilágba ahol minden a pénzről,és külsőségekről szól.Azon kevés férfiakat is sajnálom akik hasonló cipőben járnak mint mi rendes nők,mert sok a csalfa nő.Én az ilyen tipusú embereket kerülöm mert nemértem meg őket,sötétben élnek túl sötétben.Ők ezért élnek.Én nem,-én pket nemértem.Önzők.Gonoszságukkal fájdalmat okoznak.S valakinek visszaadni a megcsalást-BUTASÁG-akor már ő is ugyanolyan lesz-gonosz -és semmit nemér el vele.
2011. febr. 9. 12:32
 23/25 anonim ***** válasza:
A 21.09-es válaszolónak:felpontoztalak!Korrekt,és őszinte vagy.Én az első válaszoló vagyok,de ha megtettem volna biztos,hogy én is vállaltam volna(és leírnám a sztorit)
2011. febr. 9. 14:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem, és úgy érezném, hogy a gyermekeimet is megcsalom...
2011. febr. 9. 17:48
 25/25 anonim válasza:
Nem!!!!!!
2022. jan. 12. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!