Megcsaltátok már a férjeteket?
Igen, én megcsaltam.
Mondjuk ő tette meg előbb, de részemről nem bosszúból történt, hanem mert nem társként, nem nőként kezelt, hanem csak cselédként... aztán egyszercsak úgy alakult, hogy egy "fiú"-tól olyan figyelmet és kedvességet kaptam amit a férjemtől évek óta nem, akkor bizony megcsaltam, és jólesett, főleg a lelkemnek. Nem volt lelkiismeret furdalásom. Persze kiderült a dolog, és a kedves férjem az én "bűnömet" ezerszer nagyobbra fújta fel, mint a sajátját, pedig ő sokkal durvábban csinálta. Utána együtt voltunk még 3 évig, amikor az emberem megint "szerelmes" lett.
Őszintén szólva örülök neki, hogy lelépett, most már a második felesége is csak cselédkedik mellette. Hááát..... leszakította: szagolja!
Egyébként alapból hűséges típus vagyok, és nem nagyon megyek bele ilyen megcsalásokba, mert ha egy kapcsolat már annyira rossz, akkor saját magamért lépek ki belőle és nem egy másik férfiért, de ez akkor valahogy így alakult.
Hát, ez van hölgyeim! :)
Kati
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:58
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!