Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltátok már a férjeteket?

Megcsaltátok már a férjeteket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
23%
nem.De ti nők tudjátok hogy a féfiak túlnyomó része megteszi?SOHA NEM VALLANÁ BE!feleséggel,élettárssal,barátnővel-ugyanmindegy.a vadászösztönt nemlehet eltüntetni.
2011. febr. 8. 20:55
 12/25 anonim ***** válasza:
38%
Ha azt kérdezted volna, hogy "Megcsaltátok már a feleségeteket?", akkor 100, hogy a legtöbb válasz igen lenne. :D Én nem nagyon hiszek abban, hogy 10-20 év alatt mindkét fél hűséges, főleg a férfiak. Bevallani meg hülyék lennének... (:
2011. febr. 8. 20:58
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
Igen! Az elsőt is a másodikat is ! A jelenlegit nem és nem is fogom már 16 éve tart! Az első kettő nem is érdemelt volna mást megérdemelték a sorsukat.
2011. febr. 8. 21:02
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
és akkor mért van azzal a nővel ha megcsalja? mert ezek serint kur.ára nem tiszteli és nem szereti mert ha ez meg lenne nem csalná meg a feleségét....ebből látszik h igazi ffiak kevesen vannak! viszont h ez ne következzen be én azt vallom h egy jó feleség az ágyban egy sz.jha, a konyhában is helyt áll és a gyerekeket is normálisan neveli és ha fenntartja mindig a férje érdeklődését az nem fordul más ágyához meg egyszeri alkalommal sem!!!! főleg ha ezek mellett még ad is magára....
2011. febr. 8. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
39%

Igen, én megcsaltam.

Mondjuk ő tette meg előbb, de részemről nem bosszúból történt, hanem mert nem társként, nem nőként kezelt, hanem csak cselédként... aztán egyszercsak úgy alakult, hogy egy "fiú"-tól olyan figyelmet és kedvességet kaptam amit a férjemtől évek óta nem, akkor bizony megcsaltam, és jólesett, főleg a lelkemnek. Nem volt lelkiismeret furdalásom. Persze kiderült a dolog, és a kedves férjem az én "bűnömet" ezerszer nagyobbra fújta fel, mint a sajátját, pedig ő sokkal durvábban csinálta. Utána együtt voltunk még 3 évig, amikor az emberem megint "szerelmes" lett.

Őszintén szólva örülök neki, hogy lelépett, most már a második felesége is csak cselédkedik mellette. Hááát..... leszakította: szagolja!

Egyébként alapból hűséges típus vagyok, és nem nagyon megyek bele ilyen megcsalásokba, mert ha egy kapcsolat már annyira rossz, akkor saját magamért lépek ki belőle és nem egy másik férfiért, de ez akkor valahogy így alakult.

Hát, ez van hölgyeim! :)

Kati

2011. febr. 8. 21:09
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem csalnám meg. Számomra ő a tökéletes férfi minden szempontból és még mindig dúl a szerelem. Sőt, ha nem szeretném már és belépne egy másik férfi az életembe, akkor sem lennék képes megcsalni őt. Előbb elválnék és csak azután lehetne a másik férfivel bármi köztünk. Tisztelem annyira a férjemet mint embert, hogy nem szarvaznám fel, nem aláznám meg azzal, hogy megcsalom.
2011. febr. 8. 21:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. febr. 8. 21:19
 18/25 anonim ***** válasza:
én nem,de a párom már igen.nagyon fájt,és fáj most is lelkileg,de mivel szeretem őt,nem tudtam elhagyni.de megbízni már nehéz teljesen benne.
2011. febr. 8. 21:20
 19/25 anonim ***** válasza:
nem és a férjem sem csalt meg 13éve vagyunk együtt.de sajnos sokan vannak házasok akik csalják egymást.isten ments ,én nem itélkezni akarok,mert én is meg a férjem is házasságbol léptünk kiegymásért,de én napi szinten tanuja vagyok férjek és feleségek félrelépésének a munkámbol kifolyolag és elkeseritőnek találom ,mert ha mindegyikre fény derülne nem sok érvényes házasság maradna
2011. febr. 8. 21:38
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:58

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. febr. 8. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!