Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belül szájra puszi...

Családon belül szájra puszi (nem a szülők között)?

Figyelt kérdés
Filmekben már sokszor láttam, hogy a családtagok pl szülő-gyerek, szájra puszival köszönnek egymásnak. Ez Magyarországon is megszokott?
2011. febr. 7. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk az apa szájra puszis.De átvettem tőle. Persze a nagymami próbál minket leszoktatni róla, de ha agyereknek azt mondjuk puszit kérünk akkor adja szájra. De ha meglátja, hogy mi apával csókolózunk akkor mondjuk neki ez a csók. (a mienk nyelves így nem tudja összekeverni a két dolgot)
2011. febr. 7. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
20:20 biztos vagy benne, hogy ez így jó?:) már bocsánat..
2011. febr. 7. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ma ugyanezt kérdezte már más is................leoltották 10-en hogy miért kell ezt mindennap megkérdezni, én is elcsodálkoztam ezen hogy miért kell, erre most látom ma már kettő ilyen kérdés is született.....hihetetlen.
2011. febr. 7. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem szokás, kicsit perverz, én meghagyom a páromnak a szájra puszit, családon belül két arca puszi a szokás és a barátokkal is.

Egyébként nekem is van egy képem apukámmal, kb. ovis koromból ahol gyakorlatilag szájra puszit adok neki, inkább a szája szélére, de tuti félresikerült, sosem volt nálunk szokás. :)

2011. febr. 7. 20:40
 15/18 anonim válasza:
90%
Barátnőméknél szokás, én spec. agyfrászt kapok tőle...
2011. febr. 8. 22:52
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
20,36-nak. Hogy jó e nem tudom. Semmi kivetnivalót nem találok benne. Voltaképpen családon belül van a dolog. Ez még egy felszínes dolog ahhoz képes, hogy ha közös kanalat használunk, vagy ugyanabból az üvegből iszunk.
2011. febr. 9. 09:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk sosem volt szokás (szerencsére), szóval elég "morbidnak" tartom. Szerintem nem normális dolog rokonok között.
2011. jún. 26. 21:42
 18/18 anonim válasza:
szerintem undorító
2013. ápr. 1. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!