Megoldhatatlan probléma egy 14 éves lányt rendszeretetre nevelni?
Figyelt kérdés
Külön szobája van és kezd a környezetében nagyon igénytelen lenni.2011. febr. 7. 17:01
21/24 anonim válasza:
17.42. nem, az elköltözés valóban nem megoldás, hanem az élet rendje :) Minden gyerek kirepül egyszer....
22/24 anonim válasza:
Ha nem csinál rendet nincs zsebpénz, buli, internet, tv... ha következetes vagy és kitartó rá fog szokni a takaritásra.
Tényleg légy kitartó mert a tinik nagyon értenek a hisztihez és a manipuláciohoz.
23/24 anonim válasza:
17:42-es, nem azt mondtam, hogy az elköltözés a megoldás, hanem hogy NÁLAM ÍGY TÖRTÉNT. És mivel nem hazudozni járok ide, azért nálam mégiscsak megoldódott a helyzet. Fájna néha gondolkodni?
24/24 A kérdező kommentje:
Na nehogy már itt összevesszetek a kérdésem kapcsán, légyszíves!
Negyven éves apa vagyok, anyukája meghalt három éve.
Semmivel nem büntetem, sem internet, sem TV megvonással, annyit csináltam, hogy megmutattam a válaszaitokat, és azt hiszem, hogy célt értem.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
2011. febr. 8. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!