Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kegyetlenek...

Miért ilyen kegyetlenek velem? Bárki lehet beteg!

Figyelt kérdés

már 1 hete meg vagyok fázva, fáj a torkom, 2 napja meg nagyon köhögök..éjjel nem aludtam, mert annyira köhögtem, már azt hittem, megfulladok erre anyám elkezdett velem kiabálni, h nem igaz már, h nem tudok semmit csinálni, mert van egy 5 hónapos húgom és felébredt elkezdett bőgni, ők meg nem tudtak tőle aludni és hogy ez az én hibám. és nem elég, hogy már nagyon rosszul voltam,meg lázam is volt, az én hibám hogy a gyerek bömböl és én vagyok a szemét! nagyon kiakadtam, jó hogy nem vernek már meg amiért köhögök, mint az állat..reggel is kaptam még ezért, mert h apám fáradt volt MIATTAM. dögöljek meg, ha beteg vagyok vagy mi?? HOGY LEHETNEK ILYEN KEGYETLENEK?

17/L

2011. febr. 7. 14:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
47%
Na jó, azért valamelyst mindenki felelős a saját egészségéért. Calcium Sandóz teljesen kigyógyít náthából, köhögésből, torokfájásból, csak ha elmúlt, még szedjed vagy 2 hónapig, hogy ne jöjjön vissza. Calcium Sandoz pezsgőtabletta. De azért lehetnének kedvesebbek is. Tudod van olyan, hogy valaki annyira vágyik reá, hogy szeressék, kedvesek legyenek hozzá, stb, de nem, és nem. És akkor ott van egy kisbaba, akit annyira szeretnek. És ekkor az a valaki, aki a szeretetre vágyik, megbetegszik. Csak azért, hogy őt sajnálják, dédelgessék. Mert tudat alatt ezt szeretné kieröltetni. De nem, nem kapja meg, amire vágyik. Lehet, hogy ez van nálad?
2011. febr. 7. 15:20
 32/34 A kérdező kommentje:
még ezt elolvastam:) 2 hete voltam influenzás szerintem ez még összefügg azzal. engem szeret más, vannak barátaim szóval ez nem problem. nem akartam beteg lenni mert már így is le vagyok maradva a suliban, mint a borravaló
2011. febr. 7. 15:24
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már rég rossz, ha egy kisbabát jobban szeretnek, mint a már meglevő gyereküket. Az csak a szülők hibája és az ilyen nem szülő.
2011. febr. 7. 15:26
 34/34 anonim ***** válasza:
Jobbulást kívánok! :)
2011. febr. 7. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!