már 1 hete meg vagyok fázva, fáj a torkom, 2 napja meg nagyon köhögök..éjjel nem aludtam, mert annyira köhögtem, már azt hittem, megfulladok erre anyám elkezdett velem kiabálni, h nem igaz már, h nem tudok semmit csinálni, mert van egy 5 hónapos húgom és felébredt elkezdett bőgni, ők meg nem tudtak tőle aludni és hogy ez az én hibám. és nem elég, hogy már nagyon rosszul voltam,meg lázam is volt, az én hibám hogy a gyerek bömböl és én vagyok a szemét! nagyon kiakadtam, jó hogy nem vernek már meg amiért köhögök, mint az állat..reggel is kaptam még ezért, mert h apám fáradt volt MIATTAM. dögöljek meg, ha beteg vagyok vagy mi?? HOGY LEHETNEK ILYEN KEGYETLENEK?
Olyan a lakás beosztása, hogy nem lehet a húgodat jobban elkülöníteni, távolabb fektetni tőled?
2011. febr. 7. 15:03
22/34 anonim válasza:
Én konkrétan még egy állattal sem bánnék így.
Majd meg fognak lepődni,ha ők is ugyanezt kapják vissza.
2011. febr. 7. 15:05
23/34 anonim válasza:
Kezdjél valamit a köhögéseddel??Még nekik kéne a gyógyíttatásodról gondoskodni.Nyilván a házi dokihoz egyedül is el tudsz sétálni,de egy normális szülő, ha a gyereke nem gyógyul, maga is bemegy vele a dokihoz, vagy elmegy a patikába, vagy teát főz neki,szóval,minden követ megmozgat ,nem pedig ráordít,hogy "no,ne köhögj már!"Menj vissza a dokidhoz és mondd meg,hogy nem akar múlni a köhögés.A gyógyszert talán csak adnak pénzt..
2011. febr. 7. 15:07
24/34 A kérdező kommentje:
mellettem levő szobában van, a fulladozásom meg áthallatszik. felettünk lakó ember is 1 hétig minden nap köhögött mint egy ló, én is felkeltem 5 percenként de nem mentem át szólni neki mert nem tehet róla
2011. febr. 7. 15:07
25/34 anonim válasza:
Ha a szüleid szobája messzebb esik a tiedtől, akkor miért nem viszik át legalább a köhögős időszakra magukhoz a kicsit?
2011. febr. 7. 15:10
26/34 anonim válasza:
Nagyobb távolság és csukott ajtók mögött azért mégsem hiszem, hogy annyira zavaró lenne az a köhögés. Ha ilyen van nálunk a családban, két ajtó és egy előtér tompítja annyira az ilyen zajokat, hogy ne ébredjenek fel a másik szobában.
2011. febr. 7. 15:13
27/34 A kérdező kommentje:
enyémmel szemben van az ő szobájuk, ugyanannyira hallatszana. amúgy meg az lenne a legjobb ha álmomban valamivel fejbevernének és legalább nem zavarnám őket többet
2011. febr. 7. 15:14
28/34 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet.Hogyha véletlenül felkel húgom miattam akkor én vagyok a f*sz, de hogyha húgom bőg hajnali 4kor akkor meg tűrjem el.Sajnállak átérzem a helyzeted.
2011. febr. 7. 15:16
29/34 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm szépen a válaszokat, csak valami kedvességet akartam kapni, ha már itthon hülyének néznek
most lefekszem mert szétesik a hátam, remélem megdöglök álmomban legalább a túlvilágon nyugodtan köhöghetek
2011. febr. 7. 15:18
30/34 anonim válasza:
Akármennyire fáradtak a szüleid,nem beszélhetnek így veled.Nekem is 5 hónapos babám van,úgyhogy tudom mivel jár.DE ha a köhögésedre felébred egy baba,akkor ők tehetnek róla,mert valószínű lábujjhegyen járnak mellette egész nap,és azt szokta meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!