Miért ilyen kegyetlenek velem? Bárki lehet beteg!
már 1 hete meg vagyok fázva, fáj a torkom, 2 napja meg nagyon köhögök..éjjel nem aludtam, mert annyira köhögtem, már azt hittem, megfulladok erre anyám elkezdett velem kiabálni, h nem igaz már, h nem tudok semmit csinálni, mert van egy 5 hónapos húgom és felébredt elkezdett bőgni, ők meg nem tudtak tőle aludni és hogy ez az én hibám. és nem elég, hogy már nagyon rosszul voltam,meg lázam is volt, az én hibám hogy a gyerek bömböl és én vagyok a szemét! nagyon kiakadtam, jó hogy nem vernek már meg amiért köhögök, mint az állat..reggel is kaptam még ezért, mert h apám fáradt volt MIATTAM. dögöljek meg, ha beteg vagyok vagy mi?? HOGY LEHETNEK ILYEN KEGYETLENEK?
17/L
*szedtem ACC-t, most strepsilst, akkor ittam teát..de ugyanúgy köhögök meg folyik az orrom
Ezek sz*rt se érnek köhögésre. Minimum orvos, antibiotikum. De nem 1 hét után, hanem ha 2 nap alatt nem vagy jobban. Meg valami a köhögésedre.
"Ilyet abban az esetben tegyél, ha akarsz két jókora nyakleveset. (De aki javasolta, az is megérdemelné, függetlenül attól, hogy a szülőknek tényleg nem volt igaza.)"
Pedig igazam van, ezt kéne tennie. Senki nem tehet arról, ha megfázik, és milyen jogon beszélnek így vele a szülei? Mint egy állattal, komolyan. Egy rendes szülő felkelne, megkérdezné, mire van szüksége a gyereknek, nem még kiabál vele, hogy fejezze be a köhögést. Undorító. Meg az is, aki helyesli.
Szegény:( Jobbulást.
Engem meg azért piszkálnak, hogy azért vagyok sokszor beteg, mert nem eszem húst.
De Istenem, ha nem szeretem?
Mondjuk azért ennyire nem:(
Megértelek.
De lehet tényleg csak fáradtak, meg ugye a kisbaba.
Gondolom, mondtad,hogy ez neked szarul esik.
Majd ha ők lesznek betegek, biztos ők is elvárják, hogy türelmesebb legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!