Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kegyetlenek...

Miért ilyen kegyetlenek velem? Bárki lehet beteg!

Figyelt kérdés

már 1 hete meg vagyok fázva, fáj a torkom, 2 napja meg nagyon köhögök..éjjel nem aludtam, mert annyira köhögtem, már azt hittem, megfulladok erre anyám elkezdett velem kiabálni, h nem igaz már, h nem tudok semmit csinálni, mert van egy 5 hónapos húgom és felébredt elkezdett bőgni, ők meg nem tudtak tőle aludni és hogy ez az én hibám. és nem elég, hogy már nagyon rosszul voltam,meg lázam is volt, az én hibám hogy a gyerek bömböl és én vagyok a szemét! nagyon kiakadtam, jó hogy nem vernek már meg amiért köhögök, mint az állat..reggel is kaptam még ezért, mert h apám fáradt volt MIATTAM. dögöljek meg, ha beteg vagyok vagy mi?? HOGY LEHETNEK ILYEN KEGYETLENEK?

17/L

2011. febr. 7. 14:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, csak próbáltam együtt érző lenni. Egyszer aludtam olyan helyen, ahol egész éjjel sírt a gyerek, hát bőven elég volt. Nem tudom a szüleim hogy bírták ki. Szóval én megértem, ha stresszesek a szüleid, de ez továbbra sem a te hibád.
2011. febr. 7. 14:43
 12/34 anonim ***** válasza:
42%

*szedtem ACC-t, most strepsilst, akkor ittam teát..de ugyanúgy köhögök meg folyik az orrom

Ezek sz*rt se érnek köhögésre. Minimum orvos, antibiotikum. De nem 1 hét után, hanem ha 2 nap alatt nem vagy jobban. Meg valami a köhögésedre.

2011. febr. 7. 14:44
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, köhögésre egyből antibiotikum.. Hát neked is marha sok eszed van.. Osszad csak a tanácsokat, taps...
2011. febr. 7. 14:46
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyet abban az esetben tegyél, ha akarsz két jókora nyakleveset. (De aki javasolta, az is megérdemelné, függetlenül attól, hogy a szülőknek tényleg nem volt igaza.)"

Pedig igazam van, ezt kéne tennie. Senki nem tehet arról, ha megfázik, és milyen jogon beszélnek így vele a szülei? Mint egy állattal, komolyan. Egy rendes szülő felkelne, megkérdezné, mire van szüksége a gyereknek, nem még kiabál vele, hogy fejezze be a köhögést. Undorító. Meg az is, aki helyesli.

2011. febr. 7. 14:46
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
nálunk először apám volt beteg, és ő is köhögött egész nap már több napja, és tesóm kifakadt rajta, hogy egész nap köhög, és én is mondtam neki, hogy megvan húzatva, miért mond ilyeneket, de tegnap mi is megbetegedtünk, nagyon be vagyunk rekedve, nátha, szédülés, rossz kedv, stb, és már tesóm sem mond ilyeneket. Szóval az a baj, hogy ilyenkor mindenki feszült, frusztrált, de ha majd fordul a kocka, akkor ők is rájönnek, hogy milyen bunkók voltak :'(
2011. febr. 7. 14:47
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég gyakran meg vagyok fázva(szerencsére mostanában nem). Nem csak akkor lehet megfázni, ha valaki nem öltözik fel rendesen. Én is mindig felöltözöm, sapka, sál,kesztyű, meleg kabi,sosincs kinn a derekam, mégis megfázok. Gyenge az innmunrendszerem, ez van...
2011. febr. 7. 14:48
 17/34 A kérdező kommentje:
azért vagyok megfázva, mert gyenge az immunrendszerem mivel távol van a suli a lakhelyemtől koleszbe nem mehetek, így 1,5 órát buszozok és mikor sietek a buszhoz korán akkor beszívom a hideg levegőt és megfázom. orvos is ezt mondja. 1 hetet kibírtam, mert suliban voltam és nem akartam hiányozni amíg nem köhögök, de most hogy köhögök, már nem tudok suliba menni
2011. febr. 7. 14:50
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Szegény:( Jobbulást.

Engem meg azért piszkálnak, hogy azért vagyok sokszor beteg, mert nem eszem húst.

De Istenem, ha nem szeretem?

Mondjuk azért ennyire nem:(

Megértelek.

De lehet tényleg csak fáradtak, meg ugye a kisbaba.

Gondolom, mondtad,hogy ez neked szarul esik.

Majd ha ők lesznek betegek, biztos ők is elvárják, hogy türelmesebb legyél...

2011. febr. 7. 14:53
 19/34 A kérdező kommentje:
majd ha ők lesznek betegek, én is ilyen leszek. mert én is ugyanúgy fáradt vagyok ahogy ők. és ezt nem fogom nekik elfelejteni..mert nem vagyok állat h így beszéljenek velem még akkor sem ha a szüleim
2011. febr. 7. 14:57
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen igazad van!
2011. febr. 7. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!