Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak?! Nemsokára 27...

Mit csináljak?! Nemsokára 27 éves leszek, de anyám még mindig gyerekként kezel!

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"pl. moss magadra, próbálkozz könnyebb ételeket elkészíteni" - hát én remélem, hogy már régen te mosol és vasalsz anyudra is, és bonyolult menüsort is megfőzöl...a pénzügyeiteket havonta baszéljtek meg, és a házimunka beosztását is - de te vállalj többet, hiszen te vagy a fiatal! Másban miben kezel gyerekként? Úgy beszél? Ez nem baj. Te nyugodtan válazsolgass felnőttként, de vigyázz, azért ne bántsd meg! Udvariasan, szeretettel, de határozottan!
2011. febr. 7. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez az ő dolga. Felnőtt ember, szabadon dömt, kit hogy kezel. Te abban választhatsz, hogy hogy kezeled őt?

Anyukaként, partnerként, felnőttként, barátként?

2011. febr. 7. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Viselkedj úgy, mint egy felnőtt.
2011. febr. 7. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:

34 éves anyuka vagyok. Az én anyám még mindig gyerekként kezel, ha eljön hozzánk, vagy mi megyünk :) De ez van...amíg élünk én az ő kicsi lánya leszek...

Amióta van nekem is babám nagyon sok mindent másképp látok, mint fiatalon. S majd te is meglátod, s megdöbbensz rajta.

Fogadd el, viselkedj felnőttként de ne legyél elutasító vagy durva. Elvégre tényleg az ő gyereke vagy. :) Ha vele élsz is próbálj meg saját lábra állni, ne függj tőle anyagilag.

2011. febr. 7. 10:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez mindig így is marad.

Ha még nem történt meg, akkor költözz el. Addig teljesen fölösleges bármi más agyalás. Elköltözni! Utána is ugyanez megmarad, de nem zavar napi szinten. :)

Legalábbis nálunk ez volt a szcenárió.

2011. febr. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!