Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem vannak ilyen...

Csak nekem vannak ilyen jellegű párkeresési gondjaim?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nekem nagyon fontos lenne, hogy olyan pasit találjak, akire felnézhetek, de nem tudok csak úgy felnézni valakire. Nagyon kevés emberre tudok felnézni. A legtöbb pasinál okosabbnak, határozottabbnak érzem magamat. Elegem van belőle, hogy nem tud engem senki "legyőzni". Én nem szeretnék olyan párkapcsolatot, amiben én mint nő vagyok a főnök :S Én gyengének szeretném érezni magam valaki mellett, de nem megy :S (Persze nem szeretném folyamatosan ezt érezni a párkapcsolatban, mert az olyan megalázó lenne, csak úgy néha jól esne... A tudat, hogy mégiscsak egy FÉRFIval vagyok, nem a kisöcsémmel...)

Ez normális, vagy valami személyiségzavarom van? Vagy mitől lehet ez? :S Egyedül vagyok ezzel?

2011. febr. 6. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:57 vagyok

Teljesen egyetértek az előttem szólóval. :) Nálunk is így működik, csak néha megvillan a férjemben, hogy az asszony az úr...na olyankor kell fülem farkam behúzni, nehogy belegázoljak a lelkivilágába.

Példa ami talán megtörténhet máshol is.

Baba extra hasfájós. Apuka extra spórolós. Anyuka akar venni neki rezgős pihenőszéket, hogy az majd rázza a pocit popsit és jó lesz. Apuka ellenzi. Anyuka megveszi pár hétre rá, és megérkezik. Apuka hümmög, majd látja, hogy tényleg jó a gyereknek. Pár hónap elteltével már azt híreszteli ismerősnek, hogy ők is vegyenek mert milyen jó hogy ő (apuka) kitalálta nem szenved annyit a gyerek. S ezt mind sugalmazni kellett mire tényleg elhitte, hogy az ő döntése volt.

S mennyi ilyen van még :)

Mindenesetre mindig mindent meg kell beszélni, mindkét fél javaslatát végighallgatva. Nem szabad "lehülyézni" stb. Mérlegelni. Aztán az okos nő dönt és sugalmazza a férjének, hogy valóban milyen jó döntést hozott. Vagy hoztak a férfi habitusától is függ.

Nézd csak át a történelem könyveket. Ahogy írtam minden nagy férfi mögött egy nő állt aki "terelgette".

Egy férfinak épp elég gondja van a társadalmi megfelelés miatt (erősnek, rendíthetetlennek lenni, érzelmeket minimálisan kimutatni, családot eltartani, munkahelyen jól teljesíteni stb) A nő segít...

2011. febr. 7. 10:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, amit mondtok. Viszont és soha nem tudtam és soha nem is akartam így "taktikázni" az emberi kapcsolataimat illetően. És nem is tudom és szintén nem is akarom átengedni a győztes szerepét. Én nem egy illúziót akarok, hanem a valóságot, az igazságot, az őszinteséget. Ha ő FÉRFI akar lenni, meg dicsőséget akar, akkor szerezze meg. Ez így működik.
2011. febr. 8. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:22 vagyok

Ezek szerint nem vagy hajlandó a kompromisszumra.

El kell keserítselek.

A nővérem is fehér lovon ülő szőke dicsőséges Nagy Sándorra vár (megjegyzem neki az anyukája volt a hátszele) és már 37 éves. Sose felelt meg neki se senki. Így valószínűleg egyedül fog maradni.

2011. febr. 8. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem így működik kedves kérdező, de majd ha a sokadik kudarcba fulladt kapcsolatod után leszel talán rájössz. A kapcsolat nem egy harc... Addig sajnos egyet kell értsek az előttem szólóval, egyedül leszel egy jó darabig.
2011. febr. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!