Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgommal kezdenek gondjaim...

A húgommal kezdenek gondjaim lenni. Tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés
Ő 14 éves lesz, én 17 múltam. Egész eddig én buliztam, barátkoztam másokkal, pasiztam. Azonban 1 éve a tesóm elkezdett kicsit "kikupálódni". Mostanra a szüleink már el is engedik velem sok helyre, én meg ha nem jön egyik barátnőm sem, inkább viszem őt, mintsem egyedül menjek. Sok fiú barátom van, akiknél eddig én voltam a középpontban és most, hogy a húgom is kijár velem, kezdem úgy érezni, mintha átvenné a helyemet... őt tartják a jó csajnak, ővele hülyéskednek többet, 1-2 talán még akar is tőle valamit. Mintha kezdenék háttérbe szorulni, minden srác azt hajtogatja, hogy tesóm milyen jó csaj. Hétvégén találkoztunk egy helyes sráccal, akinek bejövök, szintén ottvolt a húgom is, másnap azt írta a srác sms-ben, hogy még mindig bejövök neki, de tesóm is tök jó csaj, ő is bejön neki. :( Mit tegyek? Ne vigyem magammal sehova? Vagy mit tehetnék?
2009. júl. 20. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

A konkrét problémádra a megoldást, az jelentené, ha valóban kialakulna egy saját társasága.. DE ha már 14 évesen elengedik a szüleitek, akkor már jobb hogy veled van és vigyázol rá...

Ugyanakkor a helyedben nem foglalkoznék olyan sráccal aki ilyet ír nekem.. nem féltékenységből, egyszerűen ez egy bunkó sms.. ő mit szólna, ha azt írnád neki, hogy még mindig tetszik, de a haverja is jó pasi... Sejtheted mi lenne a véleménye rólad..

Mindenesetre korai volt a tesódat elengedni, de innentől kezdve a te felelősséged is...

2009. júl. 20. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Hát a fiútársaságotokról nekem sincs valami nagy véleményem. Hiszen még 14 sincs!! Kiskorú! Ha a te ismerőseid még akarnak is tőle valamit, az liliomtiprás!! Büntetendő cselekmény. Hívd fel a srácok figyelmét erre, és a húgoddal inkább moziba menj mint diszkóba, házibuliba! Egy gyerek nem lehet versenytárs!
2009. júl. 20. 09:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, elvben ez így lenne, hogy egy 13-4 éves nem lehet vetélytárs... de a mai 18-19 évesek (haverjaim többsége ennyi idős), ők már nem foglalkoznak ezzel, azzal sem, hogy liliomtiprás-e vagy sem. Holott ugyanúgy gyerek még, mint én voltam ennyi idősen, sőt szerintem még felelőtlenebb. Én ostoba pedig inkább megyek vele, ilyen áron is, minthogy egyedül menjek. :S De azt hiszem ezentúl inkább nem viszem. Volt, hogy egy barátomat is majdnem lenyúlta már. Szánalmasak ezek a fiúk, de sajnos nem tehetünk ellenük semmit. Tesómat kell megfékeznem valahogy.
2009. júl. 20. 10:08
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Szóval te most ahelyett,hogy azon aggodalmaskodnál,hogy a tesód még kis lány és ilyen helyekre jár,neked az a problémád,hogy ellopja a pasikat és jobb csaj,mint te és rá figyel mindenki?Te is kislány vagy még!nagyon kicsi!
2009. júl. 20. 10:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszelj a hugoddal, mondd el neki, hogy "hazi nyulra nem lovunk!"

Amugy viheted magaddal, ha a szuleid is elengedik, de mondd el a szabalyokat!

Ha megbeszelitek a dolgokat, akkor nem romlik meg a kapcsolatotok.

Ami az sms-t illeti, tenyleg szemet huzas volt a srac reszerol!

Sok jo bulis percet kivanok nektek!

32/N

2009. júl. 20. 10:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük! És kedves 3. válaszoló... 14 évesen már mindenki elengednek valamennyire a szülei, különösen ha nagyobb testvérrel megy. Én nem szoktam engedni, hogy mellettem butaságot csináljon. De erről nem tehetek, hogy egyeseknek jobban tetszik. Foglalkozzak én is többet a külsőmmel? :D
2009. júl. 20. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kössetek kompromisszumokat, ezt a hugos is megfogja érteni! A testvérre meg nem szabad féltékenykedni, fiatalok vagytok még ahhoz! Nehogy màr egy pasi miatt veszekedjetek, a fiuk jönnek-mennek, de ti mindig ott lesztek egymàsnak, ezt soha ne felejtsétek el! A csalàd és az igaz baràtok a legfontosabbak, csak utànna a pasik! Persze ha férjhez mentek, vàltozik a felàllàs, de addig is tartsatok össze!
2009. júl. 20. 13:42
 8/11 anonim válasza:

Ha jól látom, neked most az a bajod, hogy a húgodat jobban bírják? Na de ez nagyon gáz (bocsi) :-S

Szerintem nyugodtan elviheted magaddal, igaza van az előttem szóló 13:42-esnek!

Ez hülyeség, hogy a húgodra féltékenykedsz.

Amúgy nekem is 14 éves húgom van, és őt is mindenhova elengedik, szóval ez szerintem nem meglepő...

Amikor pedig azt kérdezted, hogy " Foglalkozzak én is többet a külsőmmel? :D " Ebben is lehet valami megoldás, de nem értem, hogy téged az miért zavar, hogy a húgod is barátkozni akar.

Bár szerintem ennek az egésznek a hátterében az is bent van, hogy még a 18-20 éves fiúk is jobban szeretik azokat a lányokat, akikkel nem csak beszélgetni tudnak, hanem például bent vannak egyes hülyeségekben, fiús dolgokban is.

2009. aug. 9. 10:38
 9/11 anonim válasza:

Hát tényleg nem megoldas, ha nem viszed el magaddal sehova se. Nem öt kellene szivatni azert, mert öt jobban birják. Ö arrol nem tehet. Ha itt valaki hibas KETTÖTÖK KÖZÜL akkor az inkabb mar te vagy. Es nem a hugodra kene fogni mindent, inkabb legyetek együtt es hülyesedjetek együtt, akkor mindkettötökkel jol ellesznek. Mert ahogy elmondtad, en ezt ugy kepzeltem el, hogy mindkettötöknek megvan a sajat tematok, amiröl a fiukkal tudtok beszelni, meg ha egy tarsasagban is vagytok. Es inkabb azt kene, hogy az egesz tarsasag elvan, es mondjuk ha te felhozol egy temat, ( ajanlatos valami izgalmasabb temat, nem csak valami beszelgetni valot)akkor abba mondjuk a hugodat is vond be es akkor talan ha ö is felhoz egy temat (sami mondjuk a fiuknak erdekesebb mnt a te temad) akkor majd ö is bevon teged es akkor olyan, mintha azt ti ketten talaltatok, mondtatok volna, nem csak mondjuk ö...

de ez tenyleg hülyeseg, hogy nem viszed el. inkabb vidd el es vigyazz ra, minthogy egyedül csinaljon valami hulyeseget. de ez kihasznalos duma volt egy kicsit, hogy ha nincs mas, akkor inkabb elviszed öt... en ha ezt meghallanam valakitöl, hogy ezt mondta ram...huhh, hat nem mondom en is mindent megtennek hogy engem birjanak öt meg ne...

2009. aug. 9. 10:47
 10/11 anonim válasza:

mér zavar ez tigedet? én egy 19 éves fiú vok és szerintem az lehet a baj ink h ien vagy.

bár te tudod, azért sok szerencsét

csók

2009. aug. 12. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!