Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgommal kezdenek gondjaim...

A húgommal kezdenek gondjaim lenni. Tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés
Ő 14 éves lesz, én 17 múltam. Egész eddig én buliztam, barátkoztam másokkal, pasiztam. Azonban 1 éve a tesóm elkezdett kicsit "kikupálódni". Mostanra a szüleink már el is engedik velem sok helyre, én meg ha nem jön egyik barátnőm sem, inkább viszem őt, mintsem egyedül menjek. Sok fiú barátom van, akiknél eddig én voltam a középpontban és most, hogy a húgom is kijár velem, kezdem úgy érezni, mintha átvenné a helyemet... őt tartják a jó csajnak, ővele hülyéskednek többet, 1-2 talán még akar is tőle valamit. Mintha kezdenék háttérbe szorulni, minden srác azt hajtogatja, hogy tesóm milyen jó csaj. Hétvégén találkoztunk egy helyes sráccal, akinek bejövök, szintén ottvolt a húgom is, másnap azt írta a srác sms-ben, hogy még mindig bejövök neki, de tesóm is tök jó csaj, ő is bejön neki. :( Mit tegyek? Ne vigyem magammal sehova? Vagy mit tehetnék?
2009. júl. 20. 09:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
43%

Föltelmes vagy.

Gondolkodj el egy kicsit már ez elég embertelen kijelentés volt:én meg ha nem jön egyik barátnőm sem, inkább viszem őt, mintsem egyedül menjek

Igaz hogy én fiú vok, de ha te lennél a testvérem én letagadnálak

2010. aug. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!