Mikor találtátok meg a nagy őt?
"Kedves utolsó ! Te azért jársz gyakorira,hogy mindenbe belekess,vagy hogy a kérdésre ill.segitségre válaszolj ?"
milyen humortalan itt valaki, senki nem a helyesírásodat kritizálta, pláne, hogy semmi baj nincs vele...ne akarj mások kommentjébe olyat magyarázni, ami nincs benne...
talán a humortalanságod nagyban befolyásolja, hogy nem találkoztál még a nagy ő-ddel....;)
19 évesen éreztem úgy hogy ő a bizonyos nagy Ő. Viszont ő nem viszonozta a szerelmemet. Tudom hogy soha senkiért nem leszek úgy oda mint érte.
A mostani páromat is nagyon szeretem, vele képzelem el a jövőmet is, boldog vagyok hogy nincs az a bizonytalanság sem.
22L
Én már olyan öreg vagyok, és 2 akkora csalódáson vagyok túl, hogy megelégszem a kis ő vel is. :) Aki jelenleg a férjem, és minden tiszteletem az övé.
Amúgy 15-21 az első anyukája mást akart feleségnek el is vette 6 évig tartott és imádtam
Továbbá 25-28 a második és megcsalt az excsajával. Kettejük között nem volt más, mert elég nehezen hevertem ki mindegyiket.
34N
ezt majd a halálod előtt egy órával tudod csak elmondani, hogy ki volt a nagy ŐŐŐŐŐŐŐŐ :D
addig meg hidd csak azt minden komoly kapcsolatra, h na végre megtaláltam.
"jaj, istenem, itt mindenki leírja, hogy hány évesen jött össze az aktuális párjával hehhhehe"
Na, itt a pont! :) Minden szerelmes nő leírja hogy mikor jött össze az aktuális pasijával....... mert a szerelmes ember azt hiszi hogy mindig pont a nagy ő-vel jár. De tény hogy majd a halálunkkor jövünk rá ő volt-e vagy csak a rózsaszín felhőcske.
mindenkinek sok boldogságot kívánok :)
Én megtaláltam a nagy szerelmet,egymással képzeljük el az életet és teszünk is érte !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!