Hova megy az ember vasárnap délután, ha senki nem ér rá, és otthon se jó neki?
Figyelt kérdés
ti hova mennétek ma, ha így lennétek?mit csinálnátok?2011. febr. 6. 12:12
11/21 anonim válasza:
és az mért baj ha mindenki ismeri? téged ugyse ismernek ird már le nekem a szikszai rémusz
12/21 anonim válasza:
Egy katolikus misere beulhetnel. Keress valami jo helyet, ahol sok a fiatal es kicsit felszabadultabb a hangulat.
Nem vagyok katolikus, de minden vasarnap elmegyek a parommal.
14/21 anonim válasza:
Én ilyenkor elmegyek sétálni. Nekem nem kell hozzá társaság :) Zene a fülbe, és megyek a városba császkálni. Illetve ilyenkor, vasárnap nem igazán, ilyenkor a fiammal megyek a városba csavarogni. De ha egyedül lennék, akkor is ezt csinálnám. Van, hogy reggel akad 1-2 órám, amikor nincs semmi dolgom (na jó, ez ritkán van), olyankor nem ülök itthon, hanem megyek és járok egyet.
16/21 anonim válasza:
vasárnap délelőtt leginkább templomba
17/21 tetris válasza:
Vidd le a kutyát sétálni, és gyalogoljatok egy nagyot.
18/21 anonim válasza:
gondolom már nem aktuális a téma, sötétedik, de ha lesz még egy ilyen délutánod a közeljövőben, akkor én is azt mondom, h séta és fotózás, pláne ha van a közelben valami jó és hálás téma (folyó, patak, tó, erdő, várrom, hangulatos park, híd, templom)
vagy ha van kutyád, akkor vele is kirándulhatsz egyet.
19/21 anonim válasza:
OFF: Egy kérdező nagyon kíváncsi volt, hogy ki az a színész, akit meg szeretnék nézni színpadon is, és nem csak filmekben, azaz moziban. Aztán tippelt Szikszai Rémuszra - a Jóban Rosszban új Várnagy Elődjére -, de most akkor leírom, hogy Fenyő Ivánról van szó. : )
20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, végül az lett h elmentem sétálni, ücsörögtem a napsütésben órákon keresztül, zenét is hallgattam, és jól éreztem magam :)
Este mentem misére, katolikus vagyok, ezt sosem hagyom ki
köszönöm az ötleteket :D
2011. febr. 6. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!