Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova megy az ember vasárnap...

Hova megy az ember vasárnap délután, ha senki nem ér rá, és otthon se jó neki?

Figyelt kérdés
ti hova mennétek ma, ha így lennétek?mit csinálnátok?
2011. febr. 6. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
és az mért baj ha mindenki ismeri? téged ugyse ismernek ird már le nekem a szikszai rémusz
2011. febr. 6. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

Egy katolikus misere beulhetnel. Keress valami jo helyet, ahol sok a fiatal es kicsit felszabadultabb a hangulat.

Nem vagyok katolikus, de minden vasarnap elmegyek a parommal.

2011. febr. 6. 13:23
 13/21 anonim ***** válasza:
vagy swingerklub
2011. febr. 6. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor elmegyek sétálni. Nekem nem kell hozzá társaság :) Zene a fülbe, és megyek a városba császkálni. Illetve ilyenkor, vasárnap nem igazán, ilyenkor a fiammal megyek a városba csavarogni. De ha egyedül lennék, akkor is ezt csinálnám. Van, hogy reggel akad 1-2 órám, amikor nincs semmi dolgom (na jó, ez ritkán van), olyankor nem ülök itthon, hanem megyek és járok egyet.
2011. febr. 6. 13:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Lemegyek edzeni
2011. febr. 6. 13:35
 16/21 anonim válasza:
vasárnap délelőtt leginkább templomba
2011. febr. 6. 13:38
 17/21 tetris ***** válasza:
Vidd le a kutyát sétálni, és gyalogoljatok egy nagyot.
2011. febr. 6. 14:17
 18/21 anonim ***** válasza:

gondolom már nem aktuális a téma, sötétedik, de ha lesz még egy ilyen délutánod a közeljövőben, akkor én is azt mondom, h séta és fotózás, pláne ha van a közelben valami jó és hálás téma (folyó, patak, tó, erdő, várrom, hangulatos park, híd, templom)

vagy ha van kutyád, akkor vele is kirándulhatsz egyet.

2011. febr. 6. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
OFF: Egy kérdező nagyon kíváncsi volt, hogy ki az a színész, akit meg szeretnék nézni színpadon is, és nem csak filmekben, azaz moziban. Aztán tippelt Szikszai Rémuszra - a Jóban Rosszban új Várnagy Elődjére -, de most akkor leírom, hogy Fenyő Ivánról van szó. : )
2011. febr. 6. 20:56
 20/21 A kérdező kommentje:

köszönöm, végül az lett h elmentem sétálni, ücsörögtem a napsütésben órákon keresztül, zenét is hallgattam, és jól éreztem magam :)

Este mentem misére, katolikus vagyok, ezt sosem hagyom ki

köszönöm az ötleteket :D

2011. febr. 6. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!