Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha vki depresszió...

Szerintetek, ha vki depressziós, és ezt méghozzá pszichiáter igazolta, azt a személyt meg kell érteni, ha éppenséggel nem a legjobban teljesit az iskolában?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy ez lehet-e kifogás, mert tudom, hogy nem. De egy szülőnek szabad volna állandóan gyötörni a gyerekét azzal, hogy milyen jegyet kapott, miből ir holnap ellenőrzőt stb., ha tudja, hogy milyen rossz passzban van? Mert az enyémek folyton ezt csinálják...
2011. febr. 6. 10:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

ma 12:04-es azt állitja hogy meghaltak szülei!Öszinte részvétem!

Ő feltudta dolgozni,de nem mindenki tudja!Ez ember függő!

És ennek semmi köze a gyengeséghez,csupán vannak emberek akik ezt nem tudnák végig csinálni!Ez nem gyengeség csupán mindenki másképpen reagálja le és te vagy akárki hiába mondja hogy ezt el kell fogadni.Te soha a büdös életben nem magyarázod meg annak akinek meghaltak a szülei hogy hát ez van,majd lesz valahogy!Ez ember függő!

Ne gyenge emberezzünk itt,mert azt sem tudjuk ki ő és milyen körülmények között él nap mint nap és miken kell átmennie!

2011. febr. 6. 13:21
 32/41 anonim ***** válasza:

Ne gyenge emberezzünk itt,mert azt sem tudjuk ki ő és milyen körülmények között él nap mint nap és miken kell átmennie!

Ezt arra mondom hogy vannak érzékenyebb emberek,amiről ők nem tehetnek,ahogy arról sem tehet valaki hogy érzéketlen paraszt,mind ahogy itt egy páran!!

Ha valakinek ilyen a lelki beállitotsága,annak hiába mondod hogy legyél egy önző bunkó ember,ha ő mondjuk attól érzi jól magát hogy másokon segittsen.

Az önző bunó nem fog segiiteni mert ő olyan,amiről nem tehet,mert azt neveték belé vagy csak egyszerüen ilyen lett!

2011. febr. 6. 13:26
 33/41 anonim ***** válasza:
mi az a tikkelés?
2011. febr. 6. 14:21
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem értem ha nem lennél depis akkor is az lenne a dolguk hogy tanulásra bírjanak ez a szülök feladata, mit gondolsz meg bukhatsz mert te depis vagy.
2011. febr. 6. 14:59
 35/41 anonim ***** válasza:

ma 14:21 mi van??

Milyen tikkelés???Mi van??

2011. febr. 6. 15:02
 36/41 anonim ***** válasza:
2011. febr. 6. 15:14
 37/41 anonim ***** válasza:
tudjátok az a gáz, hogy a depressziósokat szinte senki nem veszi komolyan. nekem 6-9 éves korom között volt, anyának orvosi feljegyzései, papírjai, könyvei vannak. és egy 7 éves gyerek szerintetek mitől depressziós ? attól, hogy nem tudjátok, még létezik. ez kb azon a szinten van, hogy egy csajnak suliban jön meg, szegény egész szünetben ordít, az iskolaorvos meg nem küldi haza, mert 'nem látszik, hogy beteg'. a faszom az ilyenekbe. mélyre és őszintén. 17/L
2011. febr. 6. 15:15
 38/41 anonim ***** válasza:
tikkelős videókat raktam be
2011. febr. 6. 15:15
 39/41 anonim ***** válasza:
15:02: "Gerincferdülésem van, és kénytelen vagyok fűzőt viselni. Ha ez nem lenne elég, tikkelek is (akaratom ellenére, a suliban nagyon sűrűn), és a többiek folyton szekálnak. " --> erre kérdeztem
2011. febr. 6. 15:19
 40/41 anonim ***** válasza:

utolsó:

valahogy rángatózik, vagy hülye hangokat ad ki a kérdező

2011. febr. 6. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!