Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha vki depresszió...

Szerintetek, ha vki depressziós, és ezt méghozzá pszichiáter igazolta, azt a személyt meg kell érteni, ha éppenséggel nem a legjobban teljesit az iskolában?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy ez lehet-e kifogás, mert tudom, hogy nem. De egy szülőnek szabad volna állandóan gyötörni a gyerekét azzal, hogy milyen jegyet kapott, miből ir holnap ellenőrzőt stb., ha tudja, hogy milyen rossz passzban van? Mert az enyémek folyton ezt csinálják...
2011. febr. 6. 10:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
62%
azt jobban szeretnéd, ha csak sajnálnának, meg üngyül büngyülgetnének?
2011. febr. 6. 11:29
 12/41 anonim ***** válasza:
51%
Igen igazságosztó, a hozzászólásából is látszik, hogy ezt szeretné.
2011. febr. 6. 11:36
 13/41 anonim ***** válasza:
39%
A depressziósok nem azt akarják, hogy sajnálják őket, hanem azt, hogy mindenki hagyja őket békén. Az én családomban is előfordul ez a betegség (nem velem), és tapasztalatból mondom, hogy TÉNYLEG semmi jóra nem vezet, ha az illető azt hallja egész nap, hogy "szedd már össze magad", és ehhez hasonlók. Aki nem ért hozzá, nincs tapasztalata, az ne írjon ilyen témákhoz, mert több kárt csinál, mint hasznot.
2011. febr. 6. 11:45
 14/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom én ha depressziós vagyok,akkor sokkal jobban tanulok.Valahogy jobban tufok befelé koncentrálni és figyelni és lesz@rom hogy mi történik körülöttem.Lehet ilyenkor a tanulásban menekülök!?
2011. febr. 6. 11:50
 15/41 anonim ***** válasza:

Én meg pánikbeteg vagyok, amihez enyhe depresszió is társul, meg több fóbia, de ennek ellenére tanulok, mert muszáj. Hidd el, néha sikítva rohannék ki az órákról, mert nem bírom se a bezártságot, se a kényszert, de megtanultam magam kontrollálni az elmúlt 2 év alatt. Engem már csak az éltet, hogy jó jegyeket kapok, mert akkor az lebeg a szemem előtt, hogy bekerülök az egyetemre, azt tanulhatom, amit szeretnék és boldog ember leszek. Tedd ezt te is..hiába kezelnek ki a depresszióból mondjuk 3 év múlva, utána már hiába akarod rendbe hozni az életedet.

17/L

2011. febr. 6. 11:54
 16/41 A kérdező kommentje:
Deprsszió, nézzük csak, mitől van... Gerincferdülésem van, és kénytelen vagyok fűzőt viselni. Ha ez nem lenne elég, tikkelek is (akaratom ellenére, a suliban nagyon sűrűn), és a többiek folyton szekálnak. Elég? Nem vagytok együttérzőek, abszolút nem. Azt hiszitek, hogy egy depressziót beképzelhet magának az ember.
2011. febr. 6. 11:54
 17/41 anonim ***** válasza:
41%

ma 11:45-nek igaza van!!

Szerintem sem vezet sehova ha még jól belerugunk a másikban és cseszegetjük,azzal szerintem is csak még nagyobb kárt teszünk,hogy éreztetjük vele hogy te semmire nem vagy jó.

Aki nem volt depresszios az nem tudja!

A két okoskodónak meg annyit,hogy ez nem sajnálat,hanem ilyenkor tényleg támaszra van szüksége az illetőnek és nem cseszegetésre.Csak ezt az emberek és a szülők nem veszik észre.Nem tudhatod és senki hogy ő benne mi játszodik le.Amig nem voltatok ilyen helyzetben addig ne POFÁZZATOK!

2011. febr. 6. 11:55
 18/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólóknak, aranyosak vagytok:)
2011. febr. 6. 11:57
 19/41 anonim ***** válasza:
A fűződet le fogják venni, nekem is volt. Tudom, hogy rossz, meg kamaszkorban sok egyéb más is van, ami rossz az embernek. Én elhiszem, hogy rosszul érzed magad, de ha tanulsz, azzal egyrészt lekötöd magad, és nem jut eszedbe depizni, másrészt neked lesz jobb. Lesz majd munkád, meg tudod venni magadnak, amit szeretnél, stb. Magadnak tanulsz, ők csak segíteni akarnak, hogy ne kallódj el, és később neked jobb legyen már.
2011. febr. 6. 11:58
 20/41 anonim ***** válasza:
53%
Az emberek VÉLEMÉNYÉRE voltál kíváncsi, nem? Akkor fogadd el, hogy ezek nem minden esetben egyeznek meg a tiéddel! Nem azt mondták hogy szart sem érsz, hanem hogy ez esetben nincs igazad.
2011. febr. 6. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!