Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki az önálló...

Hogy kezdjek neki az önálló életnek?

Figyelt kérdés

Nemsokára végzek a sulival és valahogy neki kéne kezdeni a nagybetűs életnek :D Mivel lakást nem tudnék venni, ezért az albérleten gondolkozok, csak ahhoz olyan munkahelyet kell találnom amiből fenn is tudom tartani + a rezsi + a kaja.

Ti hogy csináltátok? Rögtön találtatok olyan munkahelyet amiből ki tudtátok fizetni az albérletet? Milyen albérletben élni?

Köszi a válaszokat előre is :D

2011. febr. 4. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Fú, nagyon negatívok vagytok! Barátnőm úgy jött fel Pestre, hogy előtte csinált valami nagyon gagyi munkát, amiből volt egy kis félretett pénze. Abból jött fel.

Az meg baromság, hogy előbb albérlet! Előbb kell egy munkát találni, mert az hónapokig tarthat, albérletet egy óra alatt kényelmesen találsz. És olcsóbb is 1-2 alkalommal felutazni interjúra 5 ezerből, mint fenntartani egy albérletet 40 ezerért.

2011. febr. 4. 17:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Én először lakótárssal keresnék albérletet, valami haverral együtt esetleg 2-vel sokkal jobban megéri mint egyedül. Lehet akár egyetemista, vagy szintén korodbeli de már dolgozó haver. jobban boldogulnál, ha az albérletköltség lecsökkenne. Én max 2-3 hónapig lennék otthon miután melót találtam. ennyi idő alatt a kaukcióra össze jönne a pénz, meg a munka is biztossá válna nagyjából, addig meg átjárnék otthonról.
2011. febr. 4. 17:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Én Pesten lakok és itt is szeretnék munkát találni és albérletet/lakást is. :)
2011. febr. 4. 17:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék pizza futárnak.Egy haverom 5 évig csimálta,elég jól keresett.Olyan 180 körül megvolt neki,jó mondjuk melózott is rendessen,de kb olyan 90 ezret félre tett havonta,mert ugye ott a kajája megvolt neki,lényegéban az albérletet fízette ki ami olyan 40 körül volt,a többiből meg ruházkodott és elment erre arra.5 év alatt 5 milliót összespórolt úgy hogy azért mellette élte az életét.
2011. febr. 4. 18:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy nem élt nagy lábon,de azért eltudott menni egy sőrre a haverokkal vagy egy koncertre vagy egy moziba.Kajára tényleg nem költött,mert ott kapott!Szerintem indulásnak ez a legjobb megoldás,ahol kapsz kaját,azzal plussz megspórolsz havi 30 ezret kb!
2011. febr. 4. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Egy ételfutárral beszélgettem, azt mondta válság előtt 250 körül maradt meg neki jattal együtt, kaját ő is kapott. Most ilyen helyzetben nem megy olyan jól, "csak" 180 körül keres.. Elég komoly pénzek, borravaló nagyon megdobja.
2011. febr. 4. 18:19
 17/21 anonim ***** válasza:

ma 18:14-es vagyok

Ha pesten laksz,akkor meg könyebb helyzetben vagy,a város tele van gyroszossal és pizzeriával.Én ezzel indittanék a helyedben!

2011. febr. 4. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:

szép kis leányálom amit leírtál, még ha fiú is vagy! :P

milyen sulival végzel? gimi? szakma? fősuli? doktori? bár azt kétlem, akkor nem lennél ilyen naiv :P

előbb a munka, aztán az albi. spórolj össze legalább fél millát, és lakótárssal költözz, ami jó esetben egy normális, régi haverod, akiben lehet bízni, és nem lopja el az összes cuccodat.

a pizzás biznisz tényleg jó, feltéve ha van jogsid. ha meg valami normális szakmád van, akkor abban a körben is keresgélj.

2011. febr. 4. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Én szülőknél maradnék, vagy barátokkal összeköltöznék.
2011. febr. 5. 03:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Fősulival és lány vagyok :) Ennek okán nem vállalnám be a pizzafutárkodást, de azért köszi.
2011. febr. 6. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!