Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy közeli rokonotok...

Ha egy közeli rokonotok iszik, rábíznátok a hat hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
Napi 3-4 sörről van szó, hétvégén többről. Nem látszik a viselkedésén, de nem tudom, nála merjem-e hagyni a babámat. Tudom, hogy van, aki józanon sem megbízható, és ő meg lehet, hogy ha nem inná meg a napi söradagját, akkor lenne kiszámíthatatlan. Van valaki hasonló helyzetben? Egyedül meritek hagyni a gyereketekkel? A viselkedésével egyébként tényleg nincs baj, csak mégis ott van az a jó pár üveg sör...
2011. febr. 3. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
ha már eleve felmerül benned ez a kérdés, szerintem ne bízd rá. utána elmész, otthagyod vele, és csak azon jár majd az agyad, nem történt-e valami baj
2011. febr. 3. 23:33
 12/26 A kérdező kommentje:

Másnak én is azt tanácsolnám, hogy ne hagyja ott, de mégiscsak a mamája. Azon is gondolkoztam, hogy a férjem beszélhetne vele, de mivel nagyon régóta iszik, lehet hogy ha nem ihatna, rosszul lenne, vagy a viselkedése változna rosszra.

Egyébként megoldható a felügyelet, nincs ezzel gond, csak hát a mama is lehetne kettesben az unokájával.

2011. febr. 3. 23:44
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Egy normális mama bármikor, de akárhogy nézzük ő alkoholista..
2011. febr. 3. 23:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is szeretnek piázni a nagyszülők de ha szólunk, hogy megyünk hozzájuk, egy kortyot nem isznak addig míg el nem jövünk!!! jó, általában reggel megyünk és ebéd után jövünk el így nem maradnak le semmiről, de úgy érzem ez a minimum amit meg KELL tenniük az unokájukért! Ezt egyébként nem mi kértük, teljesen természetes :)
2011. febr. 4. 00:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kis babámat biztosan nem!
2011. febr. 4. 00:08
 16/26 anonim válasza:
0%

A nagyokosok azt mondják, napi 2-3liter folyadékra van szüksége 1felnőttnek. Idősebb korban a sör +pláne jó, tisztítja a vesét. Plussz vízhajtó, mint minden alkohol, tehát a napi folyadék adagja meglesz a nagyinak =jó vérkeringés, jó agyműködés.

Ellentétben a nem ivó, lelassult, begyöpösödött felmenőkkel.

Kérdező, nem vagy kicsit nagyon körülményes és élhetetlen?

2011. febr. 4. 00:17
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Előző, te tudod mit jelent a vízhajtó? Pont azt, hogy kiszáradást okoz, ezért több (alkoholmentes) folyadékot kell inni.
2011. febr. 4. 00:29
 18/26 anonim válasza:
53%
NEM!
2011. febr. 4. 01:56
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Felmerült benned a kérdés, ne bízd rá !

Egy mama már egyébként is nehézkesebben veszi az akadályokat, egy kisbabával, még ha nem is vallja be a nap végén. Nem egy ilyennel találkoztam már.

Nálunk testvéremék 9 éve bízták rá gyermekeiket, születésüktől. a 9 a legidősebb. Anyukámék abszolut ellátják őket olyankor imádják őket, úgy csinál mint egy anyuka 11O%-osan. De a végén mndig én voltam aki hallotta, hogy hogy elfáradt, nem neki való ez már stb. Így én már az én idősebbiken 5 nem merem rájuk hagyni. Nem mert nem figyelne rá, vagy ilyesmi, hanem tudom a fáradtsága részét, és nem tudom megtenni.

Lehet, hogy magamnak ártok, mert így nekünk a férjemmel egy percünk nincs kettesben mióta megszülettek. Néha nehéz is emiatt részese a kapcsolatnak nem a legpozitívabb oldalán.

Nincs más, barátnő akiben megbízol ?

Attól is függ mennyi időre akarnád ráhagyni.

Tudnád e jólérezni magad, míg mamával van a picid ? Megéri e ?

Gondolj bele jól majd dönts.

Nem uszítani akarlak mama ellen !!!

2011. febr. 4. 03:01
 20/26 anonim ***** válasza:

Sajnos az én az anyósom sem veti meg az alkoholt! Egyébként egy nagyon normális nő, csak akkor nem szeretem, amikor iszik! Pedig akkor is elvégzi a munkáját rendesen, meg ő nem olyan részeg mondjuk, hogy ne emlékezzen valamira, vagy essen-keljen! De! Most tervezzük a babát, és kerek-perec megmondtam a férjemnek, hogy amennyiben anyós iszik, nem fogom elvinni hozzá a picit! Ha józan, akkor persze, de ahogy meghallom a hangján, hogy ivott, aznap tuti nem látja az unokáját. Ha látni akarja, bírja ki! Bár szerencsére nem minden nap iszik!

Szerintem te is csináld azt,hogy ha látod, tudod, hogy ivott, akkor nem adod neki oda a babát. Ha kibírja,hogy nem iszik, akkor nyugodt szívvel! Hát ha ez visszatartó erő lenne és kevesebbet inna!

2011. febr. 4. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!