Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha 13-16 év közötti...

Mit tennél ha 13-16 év közötti lányodról meztelen fotókat találnál a gépén?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Majd meséld ám el, mi történt! Ne hagyj itt minket így kétségek közt! :)
2011. febr. 4. 09:27
 22/25 anonim ***** válasza:
48%

Én 15 éves korom óta csinálgattam ilyen képeket magamról az önbizalmam növelése céljából, de nem küldtem el őket senkinek, csak később, mikor komoly kapcsolatom lett...

Csak ugye én nem jöttem össze olyan agyatlan véglényekkel, akik szakítás után ezeket a napiszarra vagy hasonló helyekre küldözgették volna, még kevésbé tettem fel iwiwre, stb.

Szóval nem tudom, minek ilyen erőszakosnak lenni a gyerekkel! Nem kell rögtön megütni, elég ha elbeszélgetünk vele, hogy az még nem baj, ha ilyen képeket csinált magáról, (szerintem ma már ez is a nővé válás és az önmegismerés része) csak ne küldözgesse boldog boldogtalannak, ne tegye fel facebookra és hasonlók, mert itt inkább az a gond! Esetleg megmutogatnám én is a napiszar kommentjeit meg a felelőtlen kislányok pedofilokkal való eseteiről szóló cikkeket, de nem venném el tőle a netet és nem büntetném meg, hacsak nem tette már fel. De akkor se ütném meg -.-

Az én gyerekem eleve olyan értelmesnek lesz nevelve, hogy ha megmondom neki, hogy ez neki miért rossz (tehát pofonok helyett észérvekkel hatok rá), akkor érteni fog belőle. Csak manapság a szülők hazaérnek, és tojnak a gyerekükre, inkább leültetik a TV elé, csak hagyják őket békén...így nem csoda, ha nem hallgat rá a gyerek, és csak a pofonnal tud magának érvényt szerezni!

21/L

2011. febr. 4. 10:31
 23/25 anonim válasza:

1 kivallatnám hogy miért csinálta kinek jutottl.

2a fogadót (ha van) lenyomoznám a gépét formáznám

3a gépét (a 13 éves csajét)elkoboznám/minimum kikötném róla a netet

4elmagyaráznám neki hogy mien ártalmai vannak a neten keringő képeinek.

16.f

amúgy az a szánalmas hogy pl hd-n is van egy rakat 12-15 suna akik ÉLŐBEN mutogatnák magukatholott ezzel csak 2 dolgot érnek el:1/a valaki rájuk veri naphosszat

1/b a maradék kiröhögi őket h mien éretlen a barátnőik előtt felvágni akaró r.bancok

tehát csak a többiek számára berakják magukat a hülye ingyenk.rvák közé tehát nem hogy fel hanem le kerülnek a társadalom megítélésében

2:

2/a: valaki feltalálta a print screen gombot /ha jképet küldözgetnek az elterjed jó esetben napiszar rossz esetben meg a pedofilok albumai lesznek a végállomás

2/b a képek/ videók előbb utóbb ismerősnél vagy a kérdező esetében a szülőknél köt ki úgyhogy balhé otthon/suliban vagy a haverjai/bnői elmondják mindennek JOGGAL

ezt nagyon érdemes csinálni... a húgom 14 éves és ez azért durva lenne... agyrém

ja és el kéne beszélgetni azzal a lángésszel aki erre rávette.

BrAiNiAc

2011. febr. 10. 17:32
 24/25 anonim válasza:
Szerencse,hogy fiam van.De akkor sem lennék boldog,ha őt látnám a neten.
2011. febr. 12. 08:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Azért megkérdezném a lányomtól, hogy ki csinálta a képeket?!
2012. máj. 9. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!