Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha 13-16 év közötti...

Mit tennél ha 13-16 év közötti lányodról meztelen fotókat találnál a gépén?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
Tündérmackóóóóóóóóó!
2011. febr. 3. 18:39
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

18:29-nek igaza van. Nem szabad ráhagyni az ilyet. Ha annyira "butuska", hogy 14 évesen ilyen képeket csinál magáról, ahhoz is elég butus lesz, hogy másnak elküldje, aki szépen vissza is fog élni vele. Ha csak azt szerette volna megnézni, milyen a teste, azt a tükörben is meg tudta volna tenni, tehát célja volt a képekkel.

Kivallatnám, kinek küldte el, a képeket törölni a gépről és MINDENTŐL eltiltani, huzamosabb ideig. Ezt nem lehet kimagyarázni.

Tanulja csak meg, mi a dolga ennyi idősen, mert hogy nem az aktfotózás, az is biztos.

2011. febr. 3. 18:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azonnal töröld le a képeket, nehogy addig is kedve támadjon valakiknek elküldözgetni, vagy feltöltögetni valami szenny oldalra. Beszélgess el vele, hogy ez miért nem jó. Magyarázd el neki azt, hogyha ezek a képek nyilvánosságra kerülnek, attól ő csak kevesebb lehet, sohasem több. Próbálj meg hatni rá.
2011. febr. 3. 18:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Letörölném őket, és elmentenék a kedvencek közé pár tanulságos cikket az ilyesmiről.
2011. febr. 3. 19:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp töröltetném és elbeszélgetnék vele mennyire nemszabad hagynia befolyásolni magát. Mert a médiából s a barátnőitől tanulják. Mert azt sulykolják beléjük milyen jó a playboy meg a k.rvak világa aztán csak egy életre megalázza magát velük. Nem kéne a Tündérmackóra kikerülni ahol a myvipes kis képek vannak ilyen korú lányokról flpucéran.
2011. febr. 3. 20:55
 16/25 anonim ***** válasza:
17%
Nem kutakodnék a gépén. Senkinek nem tűnt fel a rag? Az Ő GÉPE. És a saját hülyeségei.
2011. febr. 3. 21:15
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
ja,és honnan is van gépE egy 13 évesnek? Talán nem a szülei vették neki? Kicsit se valószínű,hogy elment napszámba kapálni a kicsike,hogy elérje,amit akar?És ugyan ki fizeti az internethozzáférését?Hát,még jó,hogy joga van a szülőnek,hogy a 13 éves gyerekét felelősségre vonja(kötelessége is)és netán meg is büntesse.Sajna,más példájából ritkán tanul a gyerek,de a saját büntetését általában megjegyzi.
2011. febr. 3. 22:33
 18/25 anonim ***** válasza:
32%

Nem kell rögtön pánikba esni, hogy tuti egy pedofilnak küldözgetni, pláne üvöltözni vele, elkobozni dolgokat stb. Az, hogy csak a gépén van, még nem jelent bajt. Persze nyilván meg kell kérdezni tőle – normálisan – hogy ugye nem küldözgeti meg töltögeti fel valahová..

Én is fotóztam már le magam pucéran, csak úgy poénból, hogy vajon hogy festek egy ilyen fotón. 25 éves vagyok, mentálisan egészséges, átlagos identitású, átlagos önértékelésű. A fotót csak a barátom látta, tetszett neki. Szoktunk néha így hülyülni, hogy fotózzuk magunkat, egymást. (Egyszer titokban fel is vettem webakmerával egy szexualizálást, aztán megleptem vele.) Tudom, a kiscsajnak nem feltétlen van barátja, és tán korai is lenne, de attól még fotózhatta magát hasonló indíttatásból.

Ezt kéne valahogy megérdeklődni, hogy ha mégis el akarná küldeni a nagyvilágba, azt megakadályozhasd. De egy ilyen kiscsaj egy normálisan feltett kérdésre is reagálhat hisztérikusan, úgyhogy csak óvatosan, átgondoltan, mert balhéval nem oldódik meg. Pl. közelíthetnéd úgy, hogy "figyelj, én ennyi idősen megnéztem magam néha pucéran a tükörben, ez természetes ilyen korban, a testi fejlődéssel együtt alakulgat az önértékelés – szóval kislányom, én nem tartom gáznak, ha saját magadnak pucér képeket csinálsz, de ugye sehová nem küldted el és nem rakod fel netre?? Nyugi, csak nem akarom, hogy valami rossz érjen emiatt!"

2011. febr. 3. 22:42
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
felpofoznám...de úgy, hogy többet az életbe ne csinálgasson magáról meztelen képeket... főleg ne ilyen taknyos korban...
2011. febr. 4. 07:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan elhiszitek, hogy be is vallaná, hogy elküldte valakinek????

Megmutatnám neki pl a napiszart és az ottani hozzászólásokat az ilyen képekhez, szembesüljön vele, hogy mi lesz a róla alkotott vélemény. + felvilágosítanám, hogy a net jóvoltából lehet a szomszéd is őrá veri otthon.

Nézegetni a tükörben is tudja magát. Sajnos sok kislány készít magáról ilyen képeket és köszönhetően a technikának küldözgeti szanaszéjjel. Utána pedig les, mint a luki nyúl, ha lekur.zzák.

2011. febr. 4. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!