Szerintetek megmenthető még ez a házasság? Ha igen, hogyan?
Tegnap eléggé összevesztem a férjemmel, és megkértem, hogy költözzön el. (keveset van otthon, ha otthon van, akkor meg csak a tévét nézi, nem foglalkozik a gyerekkel, velem is csak akkor beszél, ha kell neki valami...)
Először nem akart menni, de végül összepakolt és elment. Az előző házasságából született gyerekéről elvitte a képeket, kisfiunkról viszont egy képet sem vitt magával.
Talán igen, de abban ne is reménykedj, hogy hosszabb távon megváltozik a férjed. Kizárt! Még rövid távon sem biztos. Úgyhogy ha jó így neked, akkor könyörögd vissza és ezen túl viseld el úgy, ahogy van. Ha nem jó, akkor hagy menjen. Most mivel jobb a gyereknek, hogy olyan családban nő fel, ahol rossz viszonyban vannak egymással a szülei, szomorúak, elégedetlenek?
Vagy anyagilag függesz tőle ennyire?
Szexelsz vele?
Most komolyan kérdezem.Mert lehet,hogy nem kap meg mindent,ezért ilyen.
Szia!
Sajnos, ez általános jelenség, amit leírtál. Szerintem ezért még nem kell elválni, ha egyébként pedig szereted.
13.38
Nem, nem általános és nem is szabadna annak lennie!
Talán az lenne most a legjobb megoldás, ha hagynál neki és magadnak egy kis időt, hogy átgondoljátok a dolgokat.
Egyébként nálunk is így van. Hazajön, eszik, alszik, nézi a TV-t. A fiúkkal nem foglalkozik, velem alig beszél. Úgy látszik a férjek már csak ilyenek. De ha egyéb probléma nincs, csak emiatt -szerintem- nem kéne felrúgni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!