Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megmenthető még...

Szerintetek megmenthető még ez a házasság? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Tegnap eléggé összevesztem a férjemmel, és megkértem, hogy költözzön el. (keveset van otthon, ha otthon van, akkor meg csak a tévét nézi, nem foglalkozik a gyerekkel, velem is csak akkor beszél, ha kell neki valami...)

Először nem akart menni, de végül összepakolt és elment. Az előző házasságából született gyerekéről elvitte a képeket, kisfiunkról viszont egy képet sem vitt magával.

2011. febr. 1. 12:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
A baj az, hogy csak Te szeretnéd ezt a házasságot, ő biztos, hogy nem. Nagy valószínűsséggel ugyanígy élt az előző párja mellett is, de biztos, hogy Neked nem ezt mondta a válás okaként. Ha nem is keres, akkor nem tudsz mást tenni, mint beletörődsz, hogy vége. Ha néhány napon belül beállít mondjuk egy csokor virággal, akkor beszéljétek át még egyszer, hogy ki mit vár ettől a kapcsolattól, de Te ne keresd őt.
2011. febr. 1. 13:19
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, felvetődik, hogy mennyi pénzt hoz haza? ha nem otthon alszik akkor hol? Miért lett vége a másik kapcsolatának? Csak te tudhatod melyik megoldás neked a megfelelő
2011. febr. 1. 13:21
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Talán igen, de abban ne is reménykedj, hogy hosszabb távon megváltozik a férjed. Kizárt! Még rövid távon sem biztos. Úgyhogy ha jó így neked, akkor könyörögd vissza és ezen túl viseld el úgy, ahogy van. Ha nem jó, akkor hagy menjen. Most mivel jobb a gyereknek, hogy olyan családban nő fel, ahol rossz viszonyban vannak egymással a szülei, szomorúak, elégedetlenek?

Vagy anyagilag függesz tőle ennyire?

2011. febr. 1. 13:28
 14/29 anonim válasza:
89%
Van, hogy éjszakára sem jön haza? Az már valami. Nincs értelme áltatnod magad, a gyerkőc miatt sem. Én is ilyen helyzetben voltam egyébként, bár gyerek nem volt, "csak" terveztük. De miután így viselkedett (haverok, plusz nem éjszakázott otthon), nem láttam értelmét erőlködni, pedig szerettem - vagy inkább szerettem volna szeretni... Majdnem belehaltam, de elköltöztem, két hét múlva puncsolt ezerrel, de akkor már eltökélt voltam, és tudtam, ennél többet érdemlek. Nem fog megváltozni. Azt javasolnám, ha elküldted, légy ebben határozott, de ha visszamenne inkább hozzád, akár adhatsz is még egy esélyt a kapcsolatotoknak, a családnak, ezt ti tudjátok, te ismered, mennyire lehet benne megbízni. Mindenesetre gondold át, mennyire éri meg tényleg, hogy nem is törődik veletek, s a gyerek is csak azt látja, hogy anya szomorú mindig. Vagy ha nem látja, a feszültséget akkor is érzi, és ő fogja meginni a levét, bizonytalanná válik egész életére. Akkor már inkább a csonka család - vagy egy másik, rendes férj, aki apaként szereti majd a te gyerekedet. Tudom, durván hangzanak ezek a szavak, de ha alszol rá egyet-kettőt, rájössz, mi a való és mi az álomvilág.
2011. febr. 1. 13:28
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem függök tőle anyagilag, kb. ugyanannyit keresünk. Bár nincsenek tartalékaink, de nem is vagyunk szegények.
2011. febr. 1. 13:34
 16/29 anonim ***** válasza:
59%

Szexelsz vele?

Most komolyan kérdezem.Mert lehet,hogy nem kap meg mindent,ezért ilyen.

2011. febr. 1. 13:35
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
amit leírtál abból az derül ki hogy a férjed nem is akar veled időt tölteni, minden fontosabb mint te. akkor mit akarsz megmenteni? ha ő nem akar változni akkor te fejre is állhatsz akkor sem lesz semmi.
2011. febr. 1. 13:37
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Sajnos, ez általános jelenség, amit leírtál. Szerintem ezért még nem kell elválni, ha egyébként pedig szereted.

2011. febr. 1. 13:38
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

13.38

Nem, nem általános és nem is szabadna annak lennie!

2011. febr. 1. 13:39
 20/29 tetris ***** válasza:
70%

Talán az lenne most a legjobb megoldás, ha hagynál neki és magadnak egy kis időt, hogy átgondoljátok a dolgokat.

Egyébként nálunk is így van. Hazajön, eszik, alszik, nézi a TV-t. A fiúkkal nem foglalkozik, velem alig beszél. Úgy látszik a férjek már csak ilyenek. De ha egyéb probléma nincs, csak emiatt -szerintem- nem kéne felrúgni mindent.

2011. febr. 1. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!