Szerintetek megmenthető még ez a házasság? Ha igen, hogyan?
Tegnap eléggé összevesztem a férjemmel, és megkértem, hogy költözzön el. (keveset van otthon, ha otthon van, akkor meg csak a tévét nézi, nem foglalkozik a gyerekkel, velem is csak akkor beszél, ha kell neki valami...)
Először nem akart menni, de végül összepakolt és elment. Az előző házasságából született gyerekéről elvitte a képeket, kisfiunkról viszont egy képet sem vitt magával.
Ket oka lehet hogy nem vitte el kisfiatok kepet. Tudja, hogy ugyis visszeter, vagy csak Teged akr mergesiteni.
Miert akarod megmenteni ezt a hazassagot ha mar kiraktad. Ahhoz hogy ez a kapcsolat megmentheto legyen, el kell dontened hogy mit akarsz, es ahhoz kepest viselkedni, tartani magadat. Jatekkal, hisztivel egy ferfi meg kevesebbet ert. Mond meg neki, mi bant, mit szeretnel, ha nem hajlando valtoztatni a dolgokon, miert akarod a hazassagot tovabb folytatni?
Többször beszéltem vele arról, hogy mi bánt, és hogy mit szeretnék. Nem változtatott a dolgokon.
És azért akarom megmenteni a házasságot, mert szeretem őt, és nem szeretném, ha a kisfiam csonka családban nőne fel, és csak hétvégenként látná az apját.
Az én exem sem foglalkozott velem szinte semmit. A haverok, baráti kör volt az első, vagy az idióta horrorfilmek, ezek is gyakran úgy, hogy a haverok is beültek a lakásba rendszeresen. Mi már egymás MELLETT éltünk és nem egymással. Legutolsó időszakban már éjszakákra is kimaradozott. A haverok akkor jöttek, amikor nekik tetszett, még éjjel is.
Persze kaja, "ellátás" az kellett neki.
Én nem akartam ezt a "kapcsolatot", inkább egymás mellett élést megmenteni.
A helyedben a gyereketek miatt (nekünk nem volt) próbáljátok tisztázni a dolgot, ehhez pedig le kell ülni és megbeszélni.
Leirasod szerint, a salad mar igy is csonka. Ne hidd hogy gyerek nem veszi eszre, nem erzekeli, hogy apu valamikor haza sem jon, es anyu merges, banatos.
Mire jo egy ilyen hazassag? Gyereknek biztos nem, de neked sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!