Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos kinézetű csajnak...

Egy átlagos kinézetű csajnak mennyi az esélye, házasságban szerelemben, hosszútávon és az életben?

Figyelt kérdés

Én egy szó szerint átlagos külsejű nő vagyok, se kövér, se vékony, se magas se alacsony, az arcom is átlagos. Viszont vonzónak találnak az embernek, nekem azonban ennek ellenére nulla az önbecsülésem, hiszen sosem leszek klasszikus szépség, gyönyörűség akire minden férfi vágyik, csak olyan átlagosan aranyos vagyok. Komolyan vesznek a férfiak egy ilyen nőt vagy ők is csak a nagyátlagot látják benne? Lehet ilyenből feleség, vagy megcsalják egy széppel, szebbel? Lehet gondtalan és boldog, kiegyensúlyozott nő egyáltalán?

Voltak már kapcsolataim, de mind egy oldalú volt, ők szerettek én viszont csak beszélgetőtársakat láttam bennük, és egy cseppet sem vonzottak. Csak azért jártam velük, mert úgy éreztem ők legalább szeretnek ill. ennél nem érdemlek jobbat az életben.

A házasságba, a párkapcsolatba vetett hitem nulla.

El sem tudom képzelni, hogy lehet egy nem tökéletesen szép nőt is szívből szeretni. Adok magamra meg minden, csinosnak aranyosnak mondanak, de ez olyan kevés.

Vannak átlagos kinézetű, harmónikus boldog nők?

Persze lehet én beszéltem be magamnak hogy ronda vagyok.

2011. jan. 31. 21:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hülye példa, amit most fogok írni, de mindegy... Nekem Király L. Norbi (aki nézte a tavalyi X faktort,tudja kiről van szó) volt nagy példa arra, hogy egy ember milyen hatalmas dolgokat érhet el ha vonzó jelleme van, vicces, okos-de ha kell, lehet vele komolyan is elbeszélgetni... a nők csak ugy tapadnak rá, persze van, aki csak érdekből, de rengeteg olyan is van, aki önmaga miatt szereti.. pedig előtte sajnos az embereket nem nagyon érdekelte, épp a külseje miatt,mert az arca nem egy modell arca. Nem adtak neki esély, hogy megmutathassa kicsoda is valójában. És az én szememben gyönyörű,egyáltalán nem tartom csúnyának! Nagyon sokat jelent a belső, és Norbi esete nekem is bátorító volt, mert magam is pont ugy gondolkodtam, mint te most-mintha magamat olvastam volna.
2011. febr. 26. 12:27
 32/37 sulcz ***** válasza:
100%
A szépség mulando!!!!!! Viszont a belso értékek mindig szépek tudnak maradni. Hidd el az ember nem a szemével szeret, hanewm a szívével. Egy családi kapcsolatot pedig a kolcsonos megértés a szeretet és legfoképpen majd a gyermekek jelentik. Azok a házasságok, amelyek csak a szépségen alapulnak, nagyon rovid életuek.
2011. febr. 26. 13:26
 33/37 A kérdező kommentje:
Hát igen csak az a különbség hogy norbi pasi. És a pasiknak nem kell szépnek lenniük. Itt a nőknek kell szépnek lenniük, tőlük várják el a férfiak és a szépségipar is rájuk alapoz.
2011. febr. 26. 14:04
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésre válaszolva:

amíg azt hiszed, hogy külsőségektől függjön bármi hosszú távon, addig mindig is kevesebb lesz az esélyed mint az átlagnak.

2011. febr. 26. 16:37
 35/37 anonim ***** válasza:
*függ
2011. febr. 26. 16:38
 36/37 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az összes eddig érkezett választ, úgyhogy bocsánat, ha valaki véleményét ismétlem.

Szóval lehetne esélyed a boldog párkapcsolatra, később házasságra, de nyilvánvalóan nem ezzel a hozzáállással. Sokan mondják, és milyen igazuk van, hogy olyannak fognak téged látni az emberek, amilyennek te látod magadat. Persze hogy egy átlagos szükre kisegér senki -kiemelkedőbb- pasinak nem kell.

Szerezz önbizalmat, sportolj vmit, hogy mondjuk legalább az alakodra igazán büszke lehess, így lehet új ruhákat is elkezdesz majd hordani, büszkébben fogsz járni az utcákon.. Máris nagyságrendekkel jobb lesz a megjelenésed!

Én ezt az utat jártam végig pár éve, és alig pár hónapot kellett várnom egy számomra tökéletes férfira. Évek óta szeretjük egymást, és szerinte gyönyörű vagyok, én meg elhiszem neki :)

23/L

2011. febr. 26. 17:55
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de szerintem neked az kellene, hogy lásd mennyire is érdekled a pasikat. Én pl egész életemben azt gondoltam magamról, hogy csúnya vagyok és soha nem lesz senkim, soha nem fogom felkelteni senkinek az érdeklődését. Aztán változtam egy kicsit, öltözködésben, frizurában, sminkben. Régen a kényelem volt a főszempont, ma már jobban érzem magam, ha csinos is vagyok. De ennek ellenére se éreztem magam sokáig szépnek. És most hogy pár hónapja bekerültem egy új munkahelyre, ahol sok pasi van rájöttem, hogy valami mégiscsak van bennem ami imponál a pasiknak. Kedvesek velem, mindig vigyorognak, igyekeznek segíteni nekem, sokszor feltűnően, keresik az alkalmat, hogy szóba elegyedhessenek velem. És ez eszméletlen jó érzés, és rengeteget segített abban hogy el tudjam magam fogadni. Most sem értem, hogy mit is látnak bennem, de megértettem, hogy nem az a lényeg, hogy én szépnek lássam magam, elég ha kiegyezem azzal ami adatott és abból megpróbálom kihozni pár apró trükkel a maxot. Fő hogy tetszem nekik, nem kell miérteket keresni. Szerintem neked is ez kellene, hogy be kerülj egy olyan közösségbe ahol picit körülrajonganak.
2011. febr. 26. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!