Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos kinézetű csajnak...

Egy átlagos kinézetű csajnak mennyi az esélye, házasságban szerelemben, hosszútávon és az életben?

Figyelt kérdés

Én egy szó szerint átlagos külsejű nő vagyok, se kövér, se vékony, se magas se alacsony, az arcom is átlagos. Viszont vonzónak találnak az embernek, nekem azonban ennek ellenére nulla az önbecsülésem, hiszen sosem leszek klasszikus szépség, gyönyörűség akire minden férfi vágyik, csak olyan átlagosan aranyos vagyok. Komolyan vesznek a férfiak egy ilyen nőt vagy ők is csak a nagyátlagot látják benne? Lehet ilyenből feleség, vagy megcsalják egy széppel, szebbel? Lehet gondtalan és boldog, kiegyensúlyozott nő egyáltalán?

Voltak már kapcsolataim, de mind egy oldalú volt, ők szerettek én viszont csak beszélgetőtársakat láttam bennük, és egy cseppet sem vonzottak. Csak azért jártam velük, mert úgy éreztem ők legalább szeretnek ill. ennél nem érdemlek jobbat az életben.

A házasságba, a párkapcsolatba vetett hitem nulla.

El sem tudom képzelni, hogy lehet egy nem tökéletesen szép nőt is szívből szeretni. Adok magamra meg minden, csinosnak aranyosnak mondanak, de ez olyan kevés.

Vannak átlagos kinézetű, harmónikus boldog nők?

Persze lehet én beszéltem be magamnak hogy ronda vagyok.

2011. jan. 31. 21:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos szépséggel - sőt, még átlagon alulival is - jó esélyed van a boldogságra, ha megfelelő társa tudsz lenni valakinek.

Nulla önbecsüléssel semmi esélyed. :( Sajnos ez az igazság. Az olyan emberek társasága vonzó, akik kiegyensúlyozottak, elégedettek, jól érzik magukat a bőrükben, nem önmagukkal vannak elfoglalva, a sebeik nyalogatásával.

Átlagos kinézetű nő vagyok, sok-sok pattanással, picike túlsúllyal és gyorsan zsírosodó hajjal "megáldva". Mégis nagyon boldogok vagyunk a férjemmel és a kisfiammal. A férjem nagyon szeret, el se tudunk képzelni másik házastársat, se én, se ő. A férjem sosem modellszépséget keresett, hanem őt kiegészítő társat, mint ahogy én se az ő hosszú orrába szerettem bele. :-)

2011. jan. 31. 21:45
 12/37 A kérdező kommentje:

Igazából mindig akad olyan pasi akinek tetszem. De igazából minden ilyen közeledésről azt gondolom,hogy nem igazi, hogy csak azért nem próbálják meg a szebb nőt felhajtani, mert nem elég bátrak, nincs elég önbizalmuk.

Eddig 3 negatív élmény ért az életben: egy szenvedélyes csók után kiderült, hogy a pasi rondának talál, a másik meg egy egy éjszakás kaland után mondta a pasi, hogy le kellene vágni a fejem. Ez volt életem első és utolsó egyéjszakása. Egyébként a fejemmel semmi gáz nincs. Folyamatosan flörtölök, próbára teszem magam. De el sem tudom képzelni hogy bárki is kívánjon, és őszintén szeressen. Akárhogy látom a szemükben a csillogást, látom tőlük a nemfogadott hívásokat, hallgatom amit mondanak, képtelen vagyok nekik hinni. Felőlem be is lehet zsongva, úgysem veszem komolyan. Voltak olyan pasik is akik évekig, hónapokig futottak utánam, ez nagyon jóleső érzés volt, hogy ennyire kitartóak voltak és fel tudtam kelteni az érdeklődésüket..

2011. jan. 31. 21:45
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
A korosztályomban (30-asok) rengeteg, nálamnál sokkal szebb nő van még mindig egyedül, míg én, a szürke kisegér, boldogan élek a férjemmel és a gyermekemmel, szerelemben. Azt hittem volna, hogy őket majd elkapkodják, mert milyen szépek, csinosak, jó alakúak. Hát nem így lett.
2011. jan. 31. 21:47
 14/37 anonim ***** válasza:
27%
Vénlány leszel, ennyi.
2011. jan. 31. 21:48
 15/37 anonim ***** válasza:
71%

És te is meg vagy áldva a nők egy bizonyos csoportjának a tehetségével, hogy mindent túlkombinálsz.Párkapcsolat nem neked való.Semmid nincs meg hozzá, ha így áll a dolog.Nem is lennél képes ilyen hozzáállásal fentartani egy működő kapcsolatot.

Ja, és itt senki nem fog téged megváltani!Két nagy jószándékú pofon kellene neked, de azt meg kikérnéd magadnak.

2011. jan. 31. 21:51
 16/37 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem van esélyed. Elmondták itt sokan, hogy nem a külsőségek számítanak hosszú távon.

Az viszont hiba, hogy 0 az önbecsülésed, önbizalmad. Ezen próbálj meg változtatni. Lehet, közhelyesen hangzik, de egy jó frizura, csinos ruha stb. csodát tudnak tenni. Az biztos segít majd felturbózni az önbizalmad. És nem fogsz olyan hülyeségeket gondolni utána, hogy biztos csúnya vagy.

Az egyéjszakás pasival kapcsolatban: hát eszem megáll, hogy mekkora bunkók vannak!!!!! Elhiszem, hogy ez fájdalmasan érintett, de gondolj bele: aki ilyet mond, az is biztos tele van komplexussal, és igazából egy sajnálatra méltó, szánalmas ember.

Egyébként hány éves vagy? Megírhatnád.

És hogy mondjak egy kis vigasztaló (?) dolgot: én 26/N vagyok, szép nőnek tartom magam, mások is engem, mégsincs senkim, és nem is volt még igazán komoly kapcsolatom. (Ennek is megvan az oka, de ez már offtopik lenne.) Ebből is látszik, hogy nem ez számít.

Sok boldogságot kívánok neked!

2011. jan. 31. 21:54
 17/37 A kérdező kommentje:

Én is sok sikert kívánok Neked! 26 N

én 23 vagyok ...

2011. jan. 31. 21:59
 18/37 anonim ***** válasza:
67%

Erre egyetlen reális válasz van:

Ha olyannal találkozol akinek nem vagy az esete mert vékonyabb/ducibb/okosabb/butuskább/szőkébb/szeplősebb/beszédesebb/szelídebb stb. csaj az esete, az esélyed 0%

Ha olyannak akinek te vagy az esete, 100%

Olyan nincs hogy átlagos kinézet. Mert aki magát átlagosnak gondolja, az egyik pasinak gyönyrű, a másiknak meg ronda mint a bűn. Tudod, ízlések és pofonok.......

2011. jan. 31. 22:01
 19/37 anonim ***** válasza:
85%

én is átlagos vagyok :) Én örülök, mert lehetnék kövér, vagy szimplán csúnya. Fontos a kisugárzás, ha önbizalmad van, akkor elhiszik rólad, hogy jó csaj vagy. Öltözködés, frizura, smink... Ha találsz valami olyat, ami igazán illik hozzád, akkor lehetsz nagyon szép. Persze, vagy egy-két mázlista aki mindenhogy szép, de ha reggel rászánsz 10 percet, hogy átgondold kicsit a dolgot és úgy lépj ki az ajtón, hogy kb elégedett vagy, akkor jobban fogod érezni magad nap közben.

De az is igaz, amit itt írtak. Egy kapcsolatban nem csak a kinézet számít, gondolom te sem csak jhonny depp-pel és klónjaival vagy hajlandó szóba álli.

2011. jan. 31. 22:03
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként most olvasom, ne haragudj, de azt írod nincs önbizalmad de folyamatosan flörtölsz? Kicsit ellentmondásos.......akinek valóban nincs önbizalma az nem flörtölget meg nem ír olyat hogy tulajdonképpen mindig tetszik valakinek....nekem ezekután olybá tűnik hog szerettél volna olvasni olyan közhely-kommenteket hogy "ugyan, hiszen szép vagy"" "miért ne lehetne esélyed, hiszen a szépség belülről fakad!" ...
2011. jan. 31. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!