Egy átlagos kinézetű csajnak mennyi az esélye, házasságban szerelemben, hosszútávon és az életben?
Én egy szó szerint átlagos külsejű nő vagyok, se kövér, se vékony, se magas se alacsony, az arcom is átlagos. Viszont vonzónak találnak az embernek, nekem azonban ennek ellenére nulla az önbecsülésem, hiszen sosem leszek klasszikus szépség, gyönyörűség akire minden férfi vágyik, csak olyan átlagosan aranyos vagyok. Komolyan vesznek a férfiak egy ilyen nőt vagy ők is csak a nagyátlagot látják benne? Lehet ilyenből feleség, vagy megcsalják egy széppel, szebbel? Lehet gondtalan és boldog, kiegyensúlyozott nő egyáltalán?
Voltak már kapcsolataim, de mind egy oldalú volt, ők szerettek én viszont csak beszélgetőtársakat láttam bennük, és egy cseppet sem vonzottak. Csak azért jártam velük, mert úgy éreztem ők legalább szeretnek ill. ennél nem érdemlek jobbat az életben.
A házasságba, a párkapcsolatba vetett hitem nulla.
El sem tudom képzelni, hogy lehet egy nem tökéletesen szép nőt is szívből szeretni. Adok magamra meg minden, csinosnak aranyosnak mondanak, de ez olyan kevés.
Vannak átlagos kinézetű, harmónikus boldog nők?
Persze lehet én beszéltem be magamnak hogy ronda vagyok.
Nahát én meg emlékszek egyszer sírtam a barátnőmnek egy diszkóban, mikor végre 2o évesen kimertem mozdulni oda is,, hogy nem akarok szép lenni, mert csak azért akarnak, és nem a belsőmért. Szerintem a belső sokkal fontosabb, azt pedig, hogy téged ki milyennek lát nem is tudthatod. Az egy dolog te milyennek értékeled magad.
És te miért nem szeretted azokat a srácokat akikkel jártál, mert ők téged szerettek. Te az írásod alapján azt hiszed ők is így gondolkodnak mint te, ami lehet is, de valahogy mégsem valószínű. Vajon hány % jár valakivel ezért, mert azt hiszi nem érdemel jobbat, ráadásul pont mind téged akar. Sok embert a viselkedése szépít meg, még ha nem is a legszebb, ami mindenkinek más egyébként.
Nyugodj le, nem a külső a fontos, és az se lehet rossz, ha már szerettek, és megmertek közelíteni.
Nyugi van, egyszer megtalálod az igazit.
Sok férfi nem azért csal főleg már házasságban, mert nem tartja szépnek a feleségét már !
ez nekem is megütötte a fülemet, hogy flörtölgetés, meg hogy mindig van valaki, aki epekedik.
még nem találkoztam olyan lánnyal, aki annak dacára, hogy mindig udvarol neki valaki, évekig, hónapokig odavannak érte, de aggódik a férjhezmenési esélyei miatt.
Átlagos lány, átlagos esélyek.
Önbecsüléshiány: 0% esély.
Aki harmonikus és boldog, annak kisugárzása van, a sok savanyú boldogtalan ember között nem marad átlagos.
Nem létezik olyan, hogy átlagos, csak statisztikailag, de az élet nem statisztika.
Nagyon jól ismerem az ilyen "úgysem tetszem senkinek, sosem találok férfit" típusú nőket. A végletekig sajnáltatják magukat, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy válogatósabbak, mint egy koala. Semmi és senki nem elég jó nekik, a tökéletességet vadásszák a végletekig, persze hiába. Közben jobbnál jobb jelölteket utasítanak vissza, miközben kifelé sajnáltatják magukat. Tapasztalataim szerint a legálnokabb, legocsmányabb nőtípus, bárhogy is nézzen ki, általában húzzák is a férfiak agyát, de csak játszanak velük. Végül tényleg egyedül maradnak, akkor jön a már említett 10 társkereső regisztráció, de akkor már a láda legaljáról kell kotorniuk...
Van is ilyen ismerősöm, ő mindig talált kifogást a jelöltekben, és végül 36 évesen felcsináltatta magát, mert érezte, hogy kifut az időből. Az apa persze nem vállalta, ott van egyedül a gyerekkel egy albérletben. Pech.
28/N
Én is inkább átlagos vagyok, sőt van egy kis túlsúlyom is, mégis 14 éves korom óta mindig volt valakim, és minden barátom szerelmes volt belém. Vannak kifejezetten szép barátnőim, akiknek meg nem jött be soha semmi. Tényleg nem ezen múlik, inkább a kisugárzáson, inkább azon kéne változtass. Ha elhiteted a pasival, hogy különleges vagy imádni fog, ha azt sugárzod, hogy csak egy átlagos nő, és vannak nálad sokkal szebbek és érdekesebbek, persze , hogy mindenki ezt fogja gondolni. Ezen gondolkozz el...
23/L
Akinek nincs önbizalma, az általában nem mer kezdeményezni, flörtölgetni, pont azért, mert fél attól hogy nem viszonozzák.
Oké, az tiszta sor hogy azért flörtölgetsz mert visszajelzést szeretnél, de ha meg mered tenni, akkor van önbizalmad, nem félsz a pasiktól! Ez jött le. Szóval nem értem a kérdést, átlagos lány lehet a Pistinek szép, a Janinak meg csúnya. Attól függ hogya akivel épp flörtlgetni akarsz, milyen lányokat szeret.
Én átlagos kinézetű vagyok, vagy annál kicsit rosszabb, nagy az orrom és szemüveges vagyok. Soha nem öltöztem divatosan, nem sminkeltem magam, stb., mert nem érdekelnek ezek a dolgok. Volt több hosszú távú párkapcsolatom (most 30 vagyok), mindegyikben én szakítottam, még soha nem hagyott el senki. Mostani kapcsolatom 5 éve tart, harmonikus és boldog.
Szerintem a szépségnek és a boldog párkapcsolatnak semmi köze egymáshoz. Ismerek nagyon szép és boldogtalan kapcsolatban élő nőket, és átlagos vagy ronda és boldog kapcsolatban élő nőket is (persze fordítva is, nem azt mondom, hogy a szépség és a boldogság, vagy a rondaság és boldogtalanság kizárja magát). Boldog párkapcsolathoz ezek kellenek inkább: szellemesség, jó kommunikációs készség, alapigények fenntartása (azaz meghúzni azt a határt, ami alá soha, semmi pénzért nem mennél le a párkapcsolat fenntartása érdekében), közös érdeklődés, hasonló világszemlélet.
A szépnek mondott nők egyébként van, amiben hátrányban vannak velünk, átlagosokkal szemben: sokkal nagyobb az esély rá, hogy a férjük/barátjuk csak a (használati ill. dísz-) tárgyat látja bennük, és nem az embert. Egy átlagos kinézetű sokkal biztosabb lehet benne, hogy a párja önmagáért szereti, és nem az ostoba külsőségek miatt (amik úgyis elmúlnak, a bombanőt ilyenkor gyakran cserélik le fiatalabbra - hiszen a párjuknak sokszor csak a külsejük miatt kellettek).
Ne a külső alapján ítéld meg magad, és akkor mások se az alapján fognak megítélni. A női magazinok szépségideálját felejtsd el, az még senkit nem tett boldoggá.
Előző vagyok:
most olvastam a kommentedet. Szerintem az nem a legjobb dolog, hogy az adja életednek az értelmet, hogy másoknak tetszél. Keresned kéne valami értelmes életcélt (amihez köze nincs mások elvárásainak/igényeinek/tetszésének), és elmúlik ez a problémád. Nincs értelme arra áldozni az életünket, hogy folyton önigazolást keressünk (szép vagyok, okos vagyok, jobb vagyok mint a többi ember, tetszek másoknak... blablabla)... ezek olyan dedós dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!