Mit tegyek a nagybátyám terrorba tarja a mamámat. Vagyis a saját anyját!?
Sziasztok!
Egy elkeseredett nő vagyok, mert a nem tudok mit tenni.. anyukám öccse az én nagybátjám teljesen kicsinálja a mamámat! A mamámról annyit 74 éves egy élet vidám és kitartó szupernagyinak is mondthatnám mert rendkivül jo fej! Ez mostanra eltünt, már nem nagyon nevet hisz lelkileg meg tört! A lényeg hogy itt már nem csak lelki testi dolgokrol van szó!!!! Szoval 2szer is megverte a nagybátjám a mamámat :((( anyukám feljelentette a rendőrségen, de a hölgy azt mondta ha nem ott lakik nem tehetnek semmit! Azt nem értem miért ell elmenni addig amig már vér folyik..ááá uristen inkább nem is akarom ezt irni! na szoval azt ki hagytam hogy a nagybátjám mamámmal lakik és a mamám nem meri feljelenteni mert már annyira retteg hogy utána mi lesz... hogy inkább elvisel minden fájdalmat! Istenem ....
Mit lehetne szerintetek tenni ezzel az abnormális emberrel?? mert a rendőrei nem tesznek semmit!!
Előre is köszönöm bárki válaszát!!
Zár csere... hát ugy értem hogy simán betörné az ajtot, mert egy degerenált köcsög! nem tartom család tagnak!!!
És még lehet rosszabb lenne!! amugy most mondja anyum hogy már fenyegtözik hogy mindenkit kinyir.. engem tesom anyám!! ez egy beteg állat!! és egy alkoholista féreg
A távoltartási nem rossz ötlet, de utána mi lenne_? szoval nem tudom hogy tényleg az igazság ilyenkor hol van?! Komolyan legszivesebben én vernék be neki!! De tudom ez nem megoldás! Törvényesen szeretnénk intézni, de a maámámat nem lehet rá venni lépjen!
Max tényleg ha elköltözne onnan akkor merne! .......
Tetszett amit irtál kicsit nevettem, mert én kitudnám csinálni! de ez sem lenne jo mert akkor azon kéne lennie mamámnak hogy mikor mehet ki a házbol! Az tiszta rettegés!
ááááááá faxom bele verem, tudod én ha kell szarrá veretném a fejét, kezét lábát eltöretném!! Csak ha ezt meg teszen akkor még én leszek a vádlott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!